Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatske prvi put na Europskom prvenstvu u Catanu

Hrvatske prvi put na Europskom prvenstvu u Catanu
5

Ove godine po prvi put predstavnici Hrvatske sudjelovat će na Europskom prvenstvu u Catanu (Catan European Championship), koje će se održati od 8. do 10. studenog u Utrechtu u Nizozemskoj

Društvena igra Settlers of Catan autora Klausa Teubera je najpoznatija i najprodavanija moderna društvena igra. U ovoj igri igrači imaju ulogu naseljenika koji grade i razvijaju naselja na otoku te trguju resursima s ostalim igračima dobivajući bodove kako njihova naselja rastu. Od svog prvog izdanja 1995. godine do danas igra je prodana u više od 22 milijuna primjeraka te adaptirana na 30 svjetskih jezika. Igra je osvojila mnogobrojne svjetske nagrade, te je već 1995. godine dobila nagradu Spiel des Jahres, najznačajniju titulu u svijetu modernih društvenih igara.

Ove godine po prvi put predstavnici Hrvatske sudjelovat će na Europskom prvenstvu u Catanu (Catan European Championship), koje će se održati od 8. do 10. studenog u Utrechtu u Nizozemskoj.

Kvalifikacijski turnir organizira udruga Igranje u igraonici Meeple's Corner u Ulici kraljice Jelena 8 u Zagrebu u subotu, 14. rujna s početkom u 15:00. Finale će se održati idući dan, u nedjelju, 15. rujna u 15:00 sati na istom mjestu.

Pobjednik turnira ima čast predstavljati našu državu na europskom prvenstvu uz plaćene troškove puta, smještaja i prehrane. Svi finalisti dobivaju poklon, a prva tri plasirana igrača i službeni pehar turnira.

Prijave za turnir su obavezne najkasnije do 13.rujna preko web stranice www.igranje.hr ili na e-mail catan2019@igranje.hr.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 35 kn.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.