Obavijesti

News

Komentari 66

Hrvatski liječnik ilegalno cijepio u BiH, naplaćivao i do 500 KM

Hrvatski liječnik ilegalno cijepio u BiH, naplaćivao i do 500 KM

O njemu se inače mediji u Hrvatskoj pisali prije četiri godine. U pitanju je bila prijava njegove supruge koja ga je optužila za nasilje i prijetnje otkazom pošto je bila zaposlenica u njegovoj ambulanti

VIDEO

Policija PS Srbac (BiH) u ponedjeljak je Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka, podnijela izvještaj protiv muškarca M.Z. iz Republike Hrvatske, zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo "Neovlašteno pružanje medicinskih usluga".

Naime M.Z. koji je iz Republike Hrvatske, se sumnjiči da je tijekom proteklog razdoblja, suprotno važećim propisima Republike Srpske pružao medicinske usluge na području mjesta Kobaš, općina Srbac, na način da je iskoristivši svoj položaj liječnika opće prakse u Republici Hrvatskoj, građanima Kobša davao cjepivo protiv pandemije Covid 19, te je isto naplaćivao od 300 do 500 KM.

O njemu se inače mediji u Hrvatskoj pisali prije četiri godine. U pitanju je bila prijava njegove supruge koja ga je optužila za nasilje i prijetnje otkazom pošto je bila zaposlenica u njegovoj ambulanti. 

Plenković o cijepljenju: Tri su sektora o kojima razmišljamo drugačije i o njima raspravljamo
Plenković o cijepljenju: Tri su sektora o kojima razmišljamo drugačije i o njima raspravljamo

- Razlozi za izvanredni otkaz postoje, zbog razvoda braka i nepodnošljivosti, radni odnos s današnjim danom je gotov. Ja sam poslodavac i riječ je o teškoj povredi radne obaveze – rekao je tada za lokalni portal kontraverzni liječnik kojim se trenutno bavi tužiteljstvo u Banja Luci. 

Liječnik se sa suprugom prije nego joj je dao izvanredni otkaz rastao mjesec dana ranije. 

- Otkaz, izlazi van, ako nećeš zvat ću policiju - rekao je u ambulanti svojoj bivšoj supruzi, ali i medicinskoj sestri koja je s njim u ambulanti bila dio tima.

– Razlozi za izvanredni otkaz postoje, zbog razvoda braka i nepodnošljivosti, radni odnos s današnjim danom je gotov. Ja sam poslodavac i riječ je o teškoj povredi radne obaveze. Ako se želi žaliti, postoji uputa o pravnom lijeku. Žao mi je, mi moramo raditi - rekao je prije četiri godine novinarki slavonskobrodsko portala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca