Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski modni brend koji ćete htjeti nositi ove sezone

Hrvatski modni brend koji ćete htjeti nositi ove sezone
5

Hrvatska modna scena već godinama pokazuje da itekako može konkurirati svjetskim brendovima, a uz jaku konkurenciju high street brendova opstaju samo najbolji

Hrvatska modna scena već godinama pokazuje da itekako može konkurirati svjetskim brendovima, a uz jaku konkurenciju high street brendova opstaju samo najbolji. Uz bok najpoznatijih svjetskih brendova, stao je modni brend s Hrvatskim potpisom koji je polako ali sigurno osvojio simpatije mnogih. AD Twenty započinje svoj put 2011 s idejom da postane hrvatski brand koji će se s vremenom ne samo kreirati nego i proizvoditi u Hrvatskoj, a danas ponosno ističu da su u tome i uspjeli.

Svojim malim, limitiranim kolekcijama ističu jednostavnost i originalnost dizajna, uz nezaobilaznu pažnju na nosivost i funkcionalnost koja je postala prepoznatljivi potpis AD Twenty brenda. Dobar dizajn mora osvojiti i to na prvi pogled, a u svoje kreacije unosimo dio vlastite osobnosti, koja je prepoznata od strane naših kupaca. Svaki naš odjevni predmeti čini sinergiju sa stilom osobe koja je nosi, tako naši kupci postaju naša glavna inspiracija. Naša odjeća ne poznaje sezone, ali zato ostaje bezvremenski komad u vašem ormaru.“, ističe voditeljica razvoja brenda.

Da je tešku situaciju koja je zadesila modnu industriju moguće prevladati dokazuje poslovni model na kojeg su ponosni u AD Twenty-u. Ljestvica AD Twenty-a od početka je postavljena visoko, a svakom novom kolekcijom javlja se sve veća potražnja. Iz tog razloga veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih materijala, poput pamuka, lana i svile, te prepoznatljivom i drugačijem dizajnu. Izrazito smo ponosni da većina naših vanjskih suradnika dolazi upravo iz Hrvatske. Na taj način potičemo manje obrtnike i modnu industriju koja raste s nama.

Prepoznatljivi modni izričaj ovog simpatičnog domaćeg brenda, od sada dolazi u osvježenom dizajnu koji predstavlja novo poglavlje AD Twenty-a. Tim povodom rebranding manager naglašava Ulazak u novu sezonu započeli smo redizajniranim logotipom, kojim želimo stvoriti novu prepoznatljivost koju će svaki ljubitelj AD Twenty-ja nositi s ponosom. Dovoljno jak, a opet decentan novi dizajn krasit će svaki odjevni predmet iz naše kolekcije kojim nećemo narušiti nestašnost ženskih artikala, niti snagu koju prenosimo kroz našu mušku kolekciju.

Upoznajte novu kolekciju stvorenu pod okom hrvatskih dizajnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini