Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski Telekom otvorio vrata najvećega multimedijskog dućana

Hrvatski Telekom otvorio vrata najvećega multimedijskog dućana
4

U prostoru omiljenog shopping centra Arena u Zagrebu, Hrvatski je Telekom otvorio svoje najnovije prodajno mjesto

Novi T-Centar ujedno je i prvi dućan u kojemu posjetitelji imaju mogućnost vidjeti i kupiti Greyp električni bicikl našeg poznatog poduzetnika i inovatora Mate Rimca.

Otvorenju je prisustvovala i naša poznata poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić s kćerima koje su ovom prilikom zaigrale dron igru u atraktivnoj gaming zoni

Danas je Hrvatski Telekom u zagrebačkom shopping centru Arena otvorio najveći multimedijski dućan u Hrvatskoj te tako i na ovaj način nastavio predvoditi u pružanju vrhunskih usluga, prvi predstavljajući javnosti najnovije trendove na tržištu. Brojni su posjetitelji i gosti ondje imali priliku upoznati brojna inovativna tehnološka dostignuća, digitalne usluge i pametne uređaje čija je svrha poboljšati kvalitetu života čineći  svakodnevne aktivnosti  jednostavnijima i zanimljivijima.  

Novootvoreni T-Centar prostire se na čak 190 kvadratnih metara, uređen je prema najvišim estetskim i tehnološkim standardima, a uz bogatu je ponudu predstavljena i  gaming zona – interaktivan prostor u kojoj će posjetitelji moći zaigrati dron igru ili se pak okušati u virtualnom nogometu u ulozi igrača odabranoga kluba Hrvatski Telekom Prve Lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ovom atraktivnom T-Centru posjetitelji se mogu upoznati s pametnim uređajima poput 3D printera, pametnih vaga i usisavača, odabrati proizvode iz linije Love Magenta ili se odlučiti za kupovinu popularnog električnog romobila. Po prvi put u Hrvatskoj, na jednom će se prodajnom mjestu moći vidjeti i kupiti Greyp električni bicikl, jedan od najnovijih proizvoda iz  tvornice našeg poznatog poduzetnika i inovatora Mate Rimca. Zahvaljujući upravo Hrvatskom Telekomu i novoj eSIM tehnologiji, novi bicikl Greyp G6 ima mogućnost u svakom trenutku biti povezan na internet.

U Hrvatskom Telekomu smo iznimno ponosni što otvaramo vrata najvećega  multimedijskog prodajnog mjesta u Hrvatskoj u kojem ćemo svima pružiti vrhunsko iskustvo te omogućiti jedan sasvim novi doživljaj naših proizvoda i usluga. Upravo pomoću bogatog sadržaja koji nudimo, želimo povezati sve koji nas posjete s prilikama digitalizacije, kako bi zajedno s nama stvarali svijet boljih mogućnosti“, izjavila je povodom otvorenja Maja Žunić, direktorica Sektora za prodaju privatnim korisnicima Hrvatskog Telekoma.

U sklopu otvorenja, iskorištena je i sjajna prilika za prvo predstavljanje najnovijeg Samsung pametnog sata – modela Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. S novim intuitivnim i sofisticiranim značajkama, ovaj će se pametni sat još bolje prilagoditi osobnom načinu života korisnika u odnosu na prethodni model te osigurati kvalitetniji život i lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Ovaj inovativni prostor posjetila je i naša poznata poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić koja se ovom prilikom družila s obožavateljima, upoznala s bogatim sadržajem koji novootvoreni T-Centar nudi te zajedno s dvjema kćerima isprobala čari atraktivne gaming zone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.