Obavijesti

News

Komentari 128

HSP traži istragu: Spomenik Nicolieru zalili crvenom bojom

HSP traži istragu: Spomenik Nicolieru zalili crvenom bojom
1

HSP je u nedjelju  zatražio hitnu istragu zbog skrnavljenja  spomenika u Vukovaru HOS-ovcu i dragovoljcu iz Francuske Jeanu Michelu Nicolieru, kojeg je netko zalio crvenom bojom

VIDEO

 HSP je u nedjelju  zatražio hitnu istragu zbog skrnavljenja  spomenika u Vukovaru HOS-ovcu i dragovoljcu iz Francuske Jeanu Michelu Nicolieru, kojeg je pod okriljem noći netko zalio crvenom bojom. 

Taj čin najoštrije osuđujemo, a obzirom da je područje spomenika pod video nadzorom tražimo hitnu istragu, pronalaženje počinitelja i najstrože kažnjavanje, poručuje HSP u priopćenju.

Drže i kako je to "već poznati rukopis koji dovodi u sumnju kako se radi o organiziranoj djelatnosti po cijeloj Hrvatskoj" te napominju da hrvatska policija do sada nije pronašla ni jednog počinitelja.  

Nakon skrnavljenja spomenika HOS-a u Splitu, spomenika Miri Barešiću u Dragama, Velimiru Đereku – Sokolu u Vukovaru, uništavanju grafita posvećenih Domovinskom ratu, oskrnavljen je i  spomenik  HOS-ovcu Jean Michelu Nicolieru u Vukovaru podignut u ime čovjeka koji je iz Francuske došao braniti Hrvatsku i Vukovar, čovjeka koji je do zadnjeg dana ostao u Vukovaru i koji je hladnokrvno likvidiran na Ovčari, ističu HSP-ovci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tim činom mrzitelji svega što je Hrvatima sveto ponovno su pucali na sve naše žrtve u herojskom gradu Vukovaru, ponovno su pucali na hrvatske branitelje i civile likvidirane na Ovčari.  Stava smo da ne bi bilo dobro da ratni prijatelji Jean Michel Nicoliera  traže počinitelje, poručuju iz HSP-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1