Obavijesti

Promo sadržaj

HT otvara novi multimedijski centar u Avenu Mallu

HT otvara novi multimedijski centar u Avenu Mallu
3

Hrvatski Telekom danas, 1. rujna u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall otvara još jedan multimedijski T-Centar

Hrvatski Telekom danas, 1. rujna u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall otvara još jedan multimedijski T-Centar, konceptualnu trgovinu koja inovativnim uslugama i visokotehnološkom ponudom donosi vrhunsko korisničko iskustvo.

  • Multimedijski T-Centar ponudom i iskustvom kupovine donosi vrhunsko korisničko iskustvo
  • Svi posjetitelji će na otvorenju u petak, 1. rujna moći ostvariti brojne popuste i pogodnosti 
  • Novost u ponudi je modularni robot pauk - STEMI Hexapod, namijenjen učenju robotike, elektronike i programiranja

Ponuda je predstavljena na atraktivan i interaktivan način, a poseban je naglasak na inovativnim proizvodima poput pametnih nosivih uređaja, dronova i virtualnih naočala, koji će dobiti svoju posebnu zonu. Na dan otvorenja novog T-Centra Hrvatski Telekom je za sve posjetitelje pripremio čitav niz sniženja i dodatnih pogodnosti. Primjerice, Samsung uređaji su na dan otvorenja sniženi do 720 kn, s time da će svaki kupac dobiti i poseban poklon iznenađenja. Također, svi ljubitelji igrica moći će kupiti Playstation 4 500 GB i igru Crash Bandicoot po promotivnoj cijeni. 

Multimedijski T-Centar u Avenue Mallu će prvi u ponudi imati posebnog modularnog robota pauka STEMI Hexapod, namijenjenog za učenje robotike, elektronike i programiranja. Svi posjetitelji će na dan otvorenja moći isprobati novog paukolikog robota uz stručno vodstvo.

Među inovativnim uslugama novog multimedijskog T-Centra je i virtualna košarica koja omogućuje korisniku početak kupnje u internet trgovini i završavanje procesa u T-Centru ili pak obratno, započinjanje kupnje nakon razgovora s djelatnikom i testiranja uređaja u fizičkoj trgovini i završetak kupnje u internet trgovini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve