Obavijesti

News

Komentari 117

Htio je besplatno pjevati, ali onda su mu otkazali koncert

Htio je besplatno pjevati, ali onda su mu otkazali koncert
1

Kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti. Grad Imotski se u to nije i neće se miješati - piše u objavi gradonačelnika Budalića

VIDEO

Iako je u Imotskom za besplatni koncert Miroslava Škore 1. kolovoza, uoči Dana Grada, već bila postavljena pozornica i tehnika, on je naglo otkazan, kažu u iz menadžmenta Miroslava Škore, koji je jedan od predsjedničkih kandidata.

Jasno im je da su koncerti u Našicama te općini Rugvica i Gradina otkazani jer očito nije zatvorena financijska konstrukcija, ali neobično im je što je otkazan besplatan koncert.

- Kod otkazivanja nije rečeno da je razlog tome Škorino političko djelovanje. No za ovo naglo otkazivanje u Imotskom može se reći da je očito riječ o zabrani - ističu iz menadžmenta.

Miroslav Škoro poručio: Žao mi je što se ovaj dan politizira
Miroslav Škoro poručio: Žao mi je što se ovaj dan politizira

'Imotskom je želio pokloniti koncert'

Napominju i da na Škorinim koncertima nema politike.

- To se tako ne radi. On je Imotskom želio pokloniti koncert, kao i prošle godine, jer ima posebne osjećaje prema tom kraju. Njegovi roditelji od tamo vuku korijene - navode u menadžmentu.

Škoro je lani besplatno nastupio u Imotskom u sklopu dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića. Zajedničko svim mjestima gdje su koncerti otkazani jest da ih vode HDZ-ovci. Imotskog gradonačelnika Ivana Budalića (HDZ) do zaključenja broja nismo ga uspjeli dobiti za komentar, a iz njegovog ureda poručili su da ima službene sastanke. O svemu se očitovao na službenim stranicama grada.

'Škoro je dobrodošao, ali poštujte proceduru'

- Prije nekoliko dana su me kontaktirali neki sugrađani s informacijom da bi Miroslav Škoro besplatno nastupio za Dan grada u Imotskom. Grad je međutim odavno imao dogovoren nastup s grupom Vatra, koji je postignut po unaprijed definiranoj standardnoj proceduri. Grad je otvoren za svaku vrstu suradnje, pogotovo s umjetnicima kao sto je Miroslav Škoro, međutim sve treba dogovoriti unaprijed i prema utvrđenoj proceduri. Počele su kružiti dezinformacije o nekakvoj zabrani što nije točno - navodi se u objavi.

Gradonačelnik je poručio i da je Škoro kod njih dobrodošao, ali od njegovog tima očekuje da takve stvari najavi unaprijed i na vrijeme te da poštuju proceduru.

- Kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti. Grad Imotski se u to nije i neće se miješati - piše u objavi gradonačelnika Budalića. Sinoć je Škoro nastupio na otvaranju tradicionalnog ljetnog karnevala u Senju kojeg vodi također HDZ-ovac Sanjin Rukavina. Škorin nastup je, kaže, dogovoren je još u studenom prošle godine.

- To što je Miroslav Škoro predsjednički kandidat, a ja HDZ-ovac nema veze jedno s drugim - kazao je gradonačelnik Senja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21