Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htio zaprositi djevojku na planini, a nju udario grom

Bethany Lott (25) željela se udati na planini. Njen dečko isplanirao je romantičnu šetnju i prošnju na njenom omiljenom mjestu. No sve je pošlo krivo

Wate
Foto: Wate
20 komentara

Richard Butler iz Tennesseeja krenuo je u petak u šetnju s djevojkom s prstenom u džepu i romantičnim planom prošnje na planini, na njenom najdražem mjestu. Baš kada se spremao kleknuti na koljeno, oboje ih je udario grom. Bethany Lott (25) odmah je preminula.
- Sve se zacrnilo. Okrenulo me je za 180 stupnjeva i bacilo nekoliko metara unatrag. Dimilo mi se iz cipela, a stopala kao da su mi gorjela - ispričao je Butler. Na trenutak je, kaže, pomislio da je samo njega udario grom. Međutim, par metara od njega ležala je Bethany. Nju je grom direktno pogodio.
- Dopuzao sam do nje i okrenuo ju. Oživljavao sam ju 15-ak minuta, ali kažu da je odmah preminula - kaže Butler. Mjesto na planini Max Patch odabrao je za prošnju jer je Bethany rekla da bi se jednom tu željela udati.
- Obožavala je prirodu. Zadnje riječi koje mi je rekla, 30-ak sekundi prije no što nas je pogodio grom bile su: Pogledaj, dušo, zar nije predivno - priča Butler i dodaje da je Bethany u svemu vidjela ljepotu.
- Pokušao sam se ljutiti na Boga, ali ne mogu. Osjećam da sam dužan Bethany nastaviti sa životom, biti sretan i produktivan te činiti dobro koliko mogu, kao što bi to i ona radila - kaže Butler.

Možda vas zanima i ovo:
Message