Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei Mate 9 kao pouzdan poslovni partner

Huawei Mate 9 kao pouzdan poslovni partner
10

Jedan od najvećih problema svih korisnika pametnih telefona bez sumnje je trajanje baterije, posebno u poslovnom svijetu gdje je cjelodnevni multitasking na više aplikacija odjednom neizbježan

Koliko puta se svakom od nas desilo da se baterija našeg pametnog telefona ispraznila u najnezgodnijem mogućem trenutku? Ili ste, napunivši svoj pametni telefon na početku dana, bili sigurni da će njegova baterija izdržati kroz sve dnevne aktivnosti. Takve i slične situacije svima su dobro poznate, a upravo je trajanje i kapacitet baterije na mobilnim telefonima jedna od najvažnijih stvari na koju korisnici obraćaju pozornost prilikom odabira idealnog pametnog telefona.Kada se, uz sve to, pametni telefon koristi i u poslovne svrhe pa služi i za slanje i primanje mailova ili vođenje dugih poslovnih razgovora, trajanje baterije uistinu može biti presudno u užurbanom poslovnom svijetu u kojem je potrebna brza i pravovremena reakcija.

Upravo zbog toga, mnogi poslovni korisnici traže kvalitetan pametni telefon na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku i čija baterija neće zakazati u trenutku kada vam to najviše treba, bilo da pretražujete internet, pregledavate dolaznu poštu i odgovarate na mailove, obavljate bitne telefonske razgovore ili se jednostavno u slobodnim trenucima od poslovnih obveza opuštate uz omiljenu mobilnu igru.

Uz Huawei Mate 9, sve te brige postaju prošlost jer njegova snažna baterija kapaciteta 4000 mAh gotovo jamči da ćete izdržati bez punjenja tijekom cijelog dana. Uz to, odlikuje se i potpuno novom SuperCharge tehnologijom čime podiže standard baterija pametnih telefona na sasvim novu razinu. S ovom naprednom tehnologijom štedite dragocjeno vrijeme jer baterija Huawei Mate 9 omogućuje više od dva dana korištenja uređaja bez prestanka. Konkretnije, moći ćete uživati u dužem vremenu trajanja poziva za 40 posto ili igranju igara od 20 posto, u 20 sati reprodukcije videa, 105 sati reprodukcije glazbe te 30 sati 3G ili 20 sati 4G surfanja. Snažna baterija Huaweija Mate 9 jednostavno vam dozvoljava da napravite više zadataka u duljem vremenu.

Također valja istaknuti da s podrškom za 5A brzo punjenje, SuperCharge tehnologija Huaweija Mate 9 omogućuje poboljšanje od 50 posto u odnosu na prethodnu generaciju, pa je tako svega 10 minuta punjenja dovoljno da se pogledaju dva filma od početka do kraja.

Što je najvažnije, baterija postavlja novi trend u tehnologiji punjenja koji uključuje i sigurnosne značajke poput Super Safe 5 zaštite, što daje priliku da pratite voltažu i temperaturu baterije u stvarnom vremenu kako bi se izbjegle potencijalne opasnosti i očuvao što duži životni vijek baterije. Uz ovakvu snagu baterije, korisničko zadovoljstvo je garantirano,  a dan na poslu bit će mnogo lakši sa saveznikom kao što je Huawei Mate 9

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.