Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei Mate 9 oduševio korisnike širom svijeta

Huawei Mate 9 oduševio korisnike širom svijeta
11

Svojim snažnim performansama i naprednim značajkama Huawei Mate 9 u vrlo kratkom je vremenu osvojio brojna priznanja i nagrade širom svijeta. Ističu se njegove snažne performanse, izvrstan dizajn te vrhunska druga generacija dvostruke Leica kamere

VIDEO

Uz pozitivne komentare i recenzije u velikom broju svjetskih medija, Huawei Mate 9 već je osvojio i nekoliko prestižnih nagrada, a na nedavno održanom najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2017, proglašen je i jednim od najboljih uređaja predstavljenih na tom događanju uz osvojenu nagradu „The Best of CES 2017“ koju mu je dodijelio utjecajni TechAdvisor.

Kako je ovaj pametni telefon prije svega namijenjen najzahtjevnijim poslovnim korisnicima, posebno je značajno i priznanje renomiranog Wall Street Journala, jednog od najčitanijih izdanja u poslovnoj zajednici u SAD-u, koji je posebno istaknuo njegov zaslon i procesor, snažnu bateriju i podršku za brzo punjenje te dvostruku Leica kameru. Isto tako, vodeći njemački časopis Connect koji prati cjelokupno područje komunikacijskog tržišta dodijelio mu je priznanje „The Best Smartphone“

Huawei Mate 9 predstavlja najnapredniji flagship uređaj trećeg najvećeg proizvođača pametnih telefona na svijetu, a zahvaljujući velikom broju naprednih značajki i revolucionarnom iskustvu pametnog telefona, vrlo brzo je postao i jedan od najpopularnijih uređaja u high-end segmentu i segmentu posebno usmjerenom na poslovne korisnike. Tako je na trinaestom Hurun Luxury Summit-u, nedavno održanom u kineskom Shanghaiju, događanju posebno usmjerenom na luksuzne proizvode i uređaje namijenjene najzahtjevnijim potrošačima, osvojio i nagradu „Smartphone Best New Arrival“.

Huaweijeva trajna posvećenost inovacijama na području pružanja revolucionarnih softverskih i hardverskih rješenja najbolje se vidi upravo u naprednim značajkama Huaweija Mate 9 koji postavlja nove standarde kod Android pametnih telefona. Huaweijevo trajno partnerstvo s Leicom rezultiralo je drugom generacijom revolucionarne dvostruke kamere kojom ovaj pametni telefon postavlja potpuno nove standarde na području mobilne fotografije, a donosi i posljednju generaciju snažnog Kirin 960 procesora. Ovaj pametni telefon ima i potpuno optimizirani operativni sustav i korisničko sučelje uz najnoviji EMUI 5.0 utemeljen na pametnom sistemu učenja koji u velikoj mjeri rješava problem usporavanja telefona tijekom vremena, čime se osigurava ugodno korištenje uređaja bez zastajkivanja tijekom cijelog njegovog životnog vijeka.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.