Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei Mate 9 – partner za dan ispunjen obvezama

Huawei Mate 9 – partner za dan ispunjen obvezama
10

Svestrana Antonija Stupar Jurkin otkrila nam je kako se sama nosi sa svojim ispunjenim dnevnim rasporedom

Užurbani tempo života i različite svakodnevne situacije iziskuju mnogo pametnog usklađivanja obaveza, a to se često čini gotovo nemogućim. No, ponekad se možemo osloniti i na malu pomoć, a svestrana Antonija Stupar Jurkin otkrila nam je kako se sama nosi sa svojim ispunjenim dnevnim rasporedom.

U današnjem svijetu tehnologije i neprestane povezanosti, navikli smo da osobe s kojima radimo i s kojima se družimo, gotovo uvijek budu dostupne, a to je još izraženije u svijetu medija. Koliko zahtjevno i stresno može biti i kako se s time nositi, najbolje zna Antonija Stupar Jurkin koja, unatoč gustom rasporedu, uspijeva odraditi sve svoje obveze, brinuti o svojoj obitelji, i uz sve to, stići odraditi trening te izgledati fantastično nakon njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stalno u pokretu, otkrila je kako postoji jedna stvar bez koje to ne bi bilo moguće, a to je – njezin pametni telefon Huawei Mate 9. On joj omogućuje da uvijek bude u toku sa svime što se događa, odrađuje poslovne sastanke u hodu, što joj uvelike olakšava rad kada se ne nalazi u uredu ili televizijskom studiju, a, kada na trenutak zastane, njegovom dvostrukom Leica kamerom može snimiti prave umjetničke fotografije i videozapise koji joj omogućuju sačuvati poneki poseban trenutak kojeg uhvati tijekom dana ispunjenog obvezama. Osim za posao, Huawei Mate 9 idealan je partner i u trenucima opuštanja od posla, a mnoštvo lijepih trenutaka ovjekovječila je upravo njime.

Njegove snažne performanse omogućuju korištenje mnoštva aplikacija bez zastajkivanja, a dugotrajna baterija s podrškom za SuperCharge tehnologiju za svega 20 minuta punjenja napunit će se dovoljno za cjelodnevno korištenje. Velik kapacitet od 4000 mAh omogućuje da puna baterija izdrži i do 48 sati bez upotrebe punjača,  a omogućuje i duže vrijeme poziva za 40 posto. Kod svakog posla, a pogotovo dinamičnog poput televizijskog, sve to ključni su čimbenici prema kojima korisnik odabire svoj idealan  pametni telefon, a Antonija ga je pronašla u Huaweiju Mate 9.

Huawei Mate 9 odlikuje se intuitivnim korisničkim sučeljem EMUI 5.0 čija je glavna značajka da „uči“ obrasce ponašanja svog vlasnika i pametno raspoređuje resurse sustava čime se olakšava upotrebu aplikacija i samog pametnog telefona. Posebnost ovog uređaja je i druga generacija dvostruke Leica kamere s 12-megapikselnim RGB senzorom, 20-megapikselnim monokromatskim senzorom i Hybrid zoom-om s 2x povećanjem, a u paru s optičkom stabilizacijom slike (OIS), kao i po prvi put viđenoj tehnologiji povezivanja piksela na dvostrukoj kameri, Huawei Mate 9 pruža superiorne mogućnosti snimanja, čak i u uvjetima smanjene svjetlosti.

Uz mnoštvo prednosti koje ovaj pametni telefon pruža, jasno nam je zašto je Antonija odabrala upravo Huawei Mate 9, idealnog partnera za dan ispunjen obvezama.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince