Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei nova – idealna za savršene selfieje

Huawei nova – idealna za savršene selfieje
7

Huawei nova odlikuje se prekrasnim zaobljenim dizajnom, naprednim značajkama kamere za još živopisnije fotografije te ostalim poboljšanjima, a posebno će oduševiti sve ljubitelje selfieja

Kreiran kako bi svojim nevjerojatnim karakteristikama, modernim dizajnom i naprednim značajkama kamere oživio nova iskustva, Huawei nova savršeno pristaje generaciji koja živi uz svoj pametni telefon. U današnjem ubrzanom svijetu mnoštvo korisnika vodi dinamičan životni stil, a ovaj pametni telefon savršen je odgovor na sve njihove potrebe. Kreiran u skladu s njihovim potrebama, omogućuje im da na najbolji način izraze svoju jedinstvenu osobnost, bez obzira radi li se o snimanju savršenog selfieja ili snimanju na tisuće fotografija sa samo jednim punjenjem baterije.

Zaobljene linije Huawei nove besprijekorno se stapaju s 5-inčnim zaslonom čineći ergonomsku i kompaktnu cjelinu koja savršeno pristaje u ruku korisnika, omogućujući potpuno upravljanje telefonom samo jednom rukom. Besprijekornog izgleda i jednako takvog iskustva korištenja, njegov dizajn inspiriran je zaobljenim linijama moderne arhitekture, uz brušenu metalnu stražnju stranu te tanke linije i prepoznatljive duguljaste kompozitne stranice koje se protežu od vrha telefona.

Stražnja 12-megapikselna kamera Huawei nove opremljena je unaprijeđenom širokokutnom lećom i optičkim senzorom što omogućuje snimanje fotografija u uvjetima niske osvijetljenosti uz visoku razinu kvalitete slike. Uz to, podržava i brzi autofokus za nevjerojatnu preciznost, omogućujući korisnicima snimanje i prisjećanje svih divnih trenutaka u njihovim životima.

Isto tako, fotografiranje prekrasnih selfieja nikad nije bilo lakše uz prednju 8-megapikselnu kameru i tipku za okidanje na stražnjoj strani. Snažna selfie kamera upotpunjena je i novim aplikacijama Beauty Skin 3.0 i Beauty Make-up 2.0 uz pomoć kojih će svaka fotografija izgledati savršeno. Ove aplikacije razvijene su u suradnji s međunarodnim vizažistima, tako da će make-up i sjajilo biti savršeno prilagođeni vašem jedinstvenom obliku lica i boji kože. Huawei nova jednostavno je idealan telefon za snimanje selfieja.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince