Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei P40 serija: S lakoćom postavite novi telefon...

Huawei P40 serija: S lakoćom postavite novi telefon...
1

Prijenos podataka između pametnih telefona s različitim sustavima, nekad su bili izazov, ali više nisu. Zahvaljujući Huaweijevom alatu Phone Clone, to možete napraviti lako obzira jeste li korisnik iOS-a ili Android-a

VIDEO

Uređaji Huaweijeve nove P40 serije - P40 lite, P40 i P40 Pro sjajan su izbor, a ističu se prije svega vrhunskim performansama, upečatljivim dizajnom, kao i nenadmašnim fotografijama po kojoj je ova serija uređaja poznata. U nastavku pročitajte kako s lakoćom prenijeti sve podatke sa svojeg starog pametnog telefona na novi omiljeni gadget. 

Vjerojatno već imate pametni telefon koji koristite i na kojem imate spremljene kontakte, fotografije, SMS-ove i mnoge druge podatke kojima svakodnevno pristupate. Ne brinite oko njihovog prebacivanja na vaš novi pametni telefon. Zahvaljujući aplikaciji Phone Clone to možete učiniti bez napora, bez obzira na OS vašeg starog uređaja.

Uključivanje i postavljanje novog pametnog telefona po prvi put je jedinstveno iskustvo, ali većina nas ne želi krenuti ispočetka s novim uređajem. Prijenos fotografija, kontakata, poruka, videozapisa, povijesti chatova i podataka o aplikacijama, posebno između pametnih telefona s različitim sustavima, nekad su bili izazov. Ali više nisu.

Zahvaljujući Huaweijevom alatu Phone Clone, sada je moguć još lakši prijenos podataka između uređaja bez obzira jeste li korisnik iOS-a ili Android-a.

Jednostavno premještanje svih potrebnih podataka

Nadogradnje telefona postaju sve češće posljednjih godina i baš poput mnogih, vjerojatno imate model koji biste željeli imati u svojim rukama, ali brinete o prebacivanju podataka.

Ova briga nije samo česta, već je i razumljiva jer naši su telefoni sve više integrirani u naš rad, život i zabavu, a privatne informacije postaju sve važnije i izuzetno vrijedne.

U prošlosti su se korisnici često morali oslanjati na alate za prebacivanje podataka trećih strana ili na fizičke kabelske veze kako bi premjestili svoje podatke sa starih uređaja, što te procese čini vrlo napornima i dugotrajnima. Te metode također nisu nužno bile vrlo sigurne, pa je cjelokupni postupak najčešće postao prava noćna mora.

Izuzetna brzina i zaštita prijenosa podataka

Pomoću aplikacije Phone Clone ovaj se postupak može učiniti mnogo jednostavnije, bez obzira na operativne sustave (iOS ili Android), na novom ili starom pametnom telefonu. Aplikacija omogućuje povezivanje s novim telefonom i premještanje resursa pomoću super brzog prijenosa koji doseže brzinu od 1 GB u minuti. Dakle, bez obzira koliko voljenih fotografija i videozapisa snimili - svi će se prenijeti na novi pametni telefon u samo nekoliko minuta. Ono što je najvažnije – postupak je siguran zbog zaštićene enkripcije bežične mreže. Ne brinite o podacima, jer se ne stvara sigurnosna kopija u oblaku i ne koristi se zastarjeli hard disk.

Samo 6 koraka za uživanje u novom pametnom telefonu

Ovdje je detaljni vodič za prijenos podataka sa starog telefona na novi. Započnite s preuzimanjem ili nadogradnjom (ako je potrebno) Phone Clone aplikacije na oba uređaja pomoću Huawei App Gallery-ja, App Store-a ili Google Play-a. Potom slijedite nekoliko jednostavnih koraka:

1.    Otvorite Phone Clone aplikaciju i dodirnite "Ovo je novi telefon";
2.    Otvorite aplikaciju Phone Clone na starom telefonu (može se naći na drugim platformama za distribuciju aplikacija) i dodirnite "Ovo je stari telefon";
3.    Spojite dva telefona pomoću starog telefona za skeniranje QR koda prikazanog na novom telefonu;
4.    Odaberite koje podatke želite premjestiti sa starog na novi; Huaweijev Phone Clone omogućava korisnicima da odaberu aplikacije i podatke koje žele prenijeti na novi telefon, umjesto da slijepo kloniraju cijeli uređaj. Time ne samo da štede vrijeme, već i smanjuju iskorišteni prostor;
5.    Pričekajte da se prijenos završi;
6.    Uživajte u svom novom telefonu sa svim potrebnim podacima!

AppGallery je također jedno od rješenja za instaliranje aplikacija na svoj telefon. Riječ je o Huaweijevoj službenoj platformi za distribuciju aplikacija, trećem najvećem tržištu aplikacija na globalnoj razini. Istražite više o AppGallery-u slijedeći korake u nastavku:

1. Otvorite AppGallery na svojem novom pametnom telefonu.

2. U okvir za pretraživanje upišite naziv aplikacije koju želite pronaći.

3. Jednostavno instalirajte preporučenu aplikaciju. 

Konačno, bez obzira koji Huawei uređaj koristite, jednostavno je preuzimati vaše omiljene aplikacije, uključujući WhatsApp i Facebook, pomoću preglednika na telefonu.

1. Otvorite Huawei preglednik

2. Upotrijebite okvir za pretraživanje da biste pronašli aplikaciju

3. Kliknite službenu vezu WhatsApp-a

Postavljanje je gotovo. Sada možete uživati u brojnim funkcionalnostima novog pametnog telefona s vašim podacima i omiljenim aplikacijama!


 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.