News

Komentari 11

Hvalila se da je pred Putina došla sa starim PCR testom i temperaturom pa se pokajala

Hvalila se da je pred Putina došla sa starim PCR testom i  temperaturom pa se pokajala

Ispričavam se svojim kolegama novinarima i organizatorima press konferencije zbog loše šale koju sam napravila o temperaturi. Priznajem da je to bilo glupo, napisala je u objavi

Nakon što se hvalila kako je koristila rezultate zastarjelog testa na COVID-19 kako bi dobila pristup godišnjoj press konferenciji Vladimira Putina i rekla da ima temperaturu, novinarka Anna Shishmintseva ispričala se i pojasnila što se dogodilo.  

Naime, nakon burnih reakcija koje je izazvala njezina objava, koju je kasnije obrisala, rekla je da imala temperaturu zbog uzbuđenja i premalo sna.

 - Tako me nasmijalo što su me pustili s pogrešnim datumom za moje PCR testove - navela je u objavi koju je kasnije obrisala, govoreći o lokaciji na kojoj se konferencija za medije ruskog predsjednika održavala. Nedugo nakon toga, navela je i kako je konačno mogla izaći van jer joj je temperatura pala, navodi RT.

Nakon brojnih negativnih reakcija, pokušala je razjasniti situaciju. 

- Ispričavam se svojim kolegama novinarima i organizatorima press konferencije zbog loše šale koju sam napravila o temperaturi. Priznajem da je to bilo glupo. Ponavljam, groznica je bila zbog uzbuđenja - navela je u objavi te dodala kako je napravila dva PCR test na različitim mjestima te otišla liječniku kako bi dobila nalaz krvi. Sve te provjere dokazale su da nema COVID-19, a dokaze je također objavila. 

Najčitaniji članci