Obavijesti

Promo sadržaj

I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna

I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna
1

Pevec te zove u prodani centar Sesvete na izvlačenje nagradne igre “I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna” 15. ožujka od 14 sati

Pevec te zove u prodani centar Sesvete na izvlačenje nagradne igre “I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna” 15. ožujka od 14 sati.

Pridružite nam se jer ćemo uživo, u prisutnosti kupaca, ali i gledatelja koji će pratiti Pevecov facebook profil izvući imena 311 dobitnika, a jedan od sretnika osvojit će 100.000 kuna. Osim toga, izvlačit će se 10 nagrada po 10 tisuća kuna te 300 po tisuću kuna.

Svi su pozvani da uz slavljeničko raspoloženje i pjenušac, dobru glazbu te ugodnu atmosferu proslave dobitke.  DJ i maskote pijetlova pobrinut će se da niti plesnih koraka ne nedostaje. Kako to slavlju i priliči, morat će se malo gricnuti  i Bobi snacks proizvodi. Ako kojim slučajem nemate Pevec klub karticu ne brinite jer hostese će vam rado pomoći ispuniti pristupnicu.

Cijeli događaj prenosit će se uživo i na Pevec Facebook stranici za sve one koji neće biti u mogućnosti doći u prodajni centar. 
Pevec klub prepoznali su mnogi kupci, a tome svjedoči velik broj članova. Prednost Pevec klub kartice je da se pogodnosti ostvaruju izravno bez sakupljanja bodova. 

Novost za sve članove Pevec kluba je posebno kreirana ponuda utorkom Dan za mene – Pevec ima klub cijene. Svakog utorka na određene artikle samo za članove Pevec kluba pripremljeni su posebni popusti.

Osim akcija i promotivnih aktivnosti članovi kluba ostvaruju uz određene uvjete i besplatnu dostavu te popuste na ugostiteljske usluge u Samofino kafićima. Popusti koji vrijede samo za članove kluba uvijek su i dio ponude Pevecovog kataloga. 

Ako se do sada niste stigli učlaniti svakako to učinite što je prije moguće jer Pevec klub je dostupan svima potpuno besplatno, a njime nagrađujemo povjerenje naših kupaca. 

Pevec klub - posebne pogodnosti za vjernost.

Ne zaboravite četvrtak, 15. ožujka od 14 sati vas čekamo u prodajnom centru Pevec u Sesvetama.

Pevec klub  - posebne pogodnosti za vjernost.

Izvlačenje nagradne igre možete pratiti uživo od 14h do 17h putem sljedećeg linka:
https://www.facebook.com/trgovacki.lanac.pevec/videos/vb.113564858709032/1689552377776931/?type=2&theater

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.