News

Komentari 22

I bogati plaču: Irma je poharala i Trumpovu 'palaču' za odmor

Trump je objekt kupio 2013. i pretpostavlja se da ga je platio oko 20 milijuna dolara. Prije uragana, samo jedna noć u kompleksu stajala je 6000 dolara...

Niti Donald Trump nije pošteđen katastrofalnih posljedica koje je iza sebe ostavio uragan Irma. Njegov kompleks nekretnina na otoku Sveti Martin, vrijedan gotovo 17 milijuna dolara, oštećen je udarima vjetra od 362 kilometra na sat i jakim kišama. 

Svuda okolo su porušene palme, a bazeni i fontane puni su mutne vode. Prozori i zidovi objekata ostali su uglavnom netaknuti i to na otoku gdje je Irma uništila ili teško oštetila 95 posto objekata. Čini se da je Trump ipak uložio značajna sredstva u kvalitetnu gradnju. 

Nije čudo stoga što kompleks 'Castle of the Palms' zove jednom od najboljih palača na svijetu. Ipak, već ga mjesecima pokušava prodati. Prvo je tražio 28 milijuna dolara da bi u srpnju spustio cijenu na 16,9 milijuna. 

Trump je objekt kupio 2013. i pretpostavlja se da ga je platio oko 20 milijuna dolara. Prije uragana, samo jedna noć u kompleksu stajala je 6000 dolara, a cijena za Božić bila bi znatno veća - oko 20.000, piše Daily Mail.

U cijenu su uključene usluge kuhara, tečaj golfa, a smjestiti se može do 20 ljudi. Na imanju je devet spavaćih soba, fitness centar, tenisko igralište...

Najčitaniji članci