Obavijesti

News

Komentari 11

"I danas me prođu trnci na mjestu gdje su me opljačkali"

"I danas me prođu trnci na mjestu gdje su me opljačkali"
10

Poštara Antu Kosića opljačkala su dva razbojnika. Ni sam nije bio svjestan koliko ga je proživljeno pogodilo, dok nije zaplakao prilikom razgovora s liječnicom...

VIDEO

Ante Kosić u tridesetak je godina poštarske službe doživio svašta. Ali sve lijepe i nešto manje lijepe stvari u karijeri, zasjenio je trenutak u kojem ga je, u novozagrebačkoj visokogradnji, prije pet godina, presreo i opljačkao naoružani dvojac.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO DOKUMENTARAC:

Pokretanje videa...

24sata 04:21

Iako kaže da je oružana pljačka koju je doživio prošlost, ipak priznaje da ga i danas prođu trnci kad prođe mjestom na kojem je napadnut. A tamo odlazi gotovo svakog dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na stubištu zgrade dvojica su ga napadača, uz prijetnju pištoljem, vezali i ukrali mu poštarsku torbu . Preko usta su mu zalijepili traku. Jedan nije mogao suspregnuti agresiju, iako je vezanom Anti bilo nemoguće oduprijeti se, pa mu je 'zakucao' glavu o pod kad ju je pridigao da vidi što se događa. Zavrtjelo mu se u glavi. Vidio je razbacanu poštu i napadače koji bježe.

POGLEDAJTE VIDEO REKONSTRUKCIJU:

Pokretanje videa...

24sata 00:36

Djeca su nadvladala strah, ali ne i supruga

Ležao je tamo, ni sam ne zna koliko dugo, dok nije uspio dopuzati do vrata koja stubište odjeljuju od stanova. Udarajući u njih, nogom je uspio razbiti staklo, a tresak je privukao jednog od stanara koji je pozvao policiju.

Stres koji je proživio Ante, s njim je proživljavala i njegova obitelj, dvoje djece i supruga. S djecom je, prisjeća se Ante, puno razgovarao i oni su uspjeli nadvladati strah . Ali ne i supruga, koja i danas strahuje da bi se ovako nešto moglo ponoviti.

POGLEDAJTE  IZJAVU:

Pokretanje videa...

24sata 00:11

U velikoj i složenoj instituciji poput HP-a, postoji jasna procedura u ovakvim slučajevima. Zaposlenici se šalju u Centar za krizna stanja KBC-a Zagreb, odlaze na bolovanje te im se nudi drugo radno mjesto . Ante je u Centar za krizna stanja otišao sam, imao je potrebu razgovarati sa stručnom osobom.

Zaplakao je prilikom razgovora s liječnicom

Ni sam nije bio svjestan koliko ga je proživljeno pogodilo, dok nije zaplakao prilikom razgovora s liječnicom. Iako mu je ponuđeno da dolazi u Dnevnu bolnicu, odbio je, baš kao što je odbio i premještaj na drugo radno mjesto.

POGLEDAJTE IZJAVU PSIHIJATRA:

Pokretanje videa...

24sata 00:13

- Ja ovaj posao volim , dragi su mi ljudi s kojima radim - kaže Ante.

I na kraju dodaje da nikad ne zna što ga čeka u zgradi u kojoj je opljačkan…

Novinarka: Irena Bosnić

Produkcijski tim:

Marin Srbotnjak, Davor Batisweiler, Tomislav Štefanac

Voditelj video odjela:

Matej Lončarić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa