Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

I liječnici su u čudu: Nitko ne zna zašto beba ne otvara usta

Kanada: Očajni roditelji pokrenuli su internetsku stranicu jer se nadaju da će možda netko u svijetu prepoznati bolest koju njihov sin ima i pomoći mu da ozdravi

YouTube
Video: YouTube
69 komentara

Wyatt Scott, beba stara devet mjeseci, ne može otvoriti usta. Dječak je rođen s rijetkom bolesti kongenitalni trizmus, urođenim grčem donje vilice i tri mjeseca nakon poroda morao je provesti u bolnici. No liječnicima je dječakovo stanje i dalje zagonetka jer Wyatt ne može otvoriti usta, a za to ne postoji nikakav očiti razlog.

- Moguće je da se radi o problemu s mišićima - kaže otorinolaringolog J.P. Vaccani. Kako bi to otkrili liječnici bi dječaka trebali uspavati i napraviti biopsiju mišića no anesteziolozi nisu to još spremni učiniti jer neće moći kontrolirati njegove dišne puteve ako mu ne mogu otvoriti usta. Očajni roditelji pokrenuli su internetsku stranicu Whats Wrong With Wyatt ( Što nije u redu s Wyattom) jer se nadaju da će možda netko u svijetu prepoznati bolest koju njihov sin ima i pomoći mu da ozdravi.

- Imamo problema pri hranjenju, a jednom su ga liječnici morali i oživljavati. Wyatt je povratio, počeo plakati i gušiti se. Izgubio je svijest  - priča njegova majka Amy Miville. Kaže da je njihov sin inače zdravo dijete, no ona i suprug žele znati hoće li kada moći normalno jesti i gutati kao i sva ostala djeca, piše u subotu Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message