Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

'I Mamić i ja vjerovali smo da sud neće potvrditi optužnicu'

Odvjetnik Zdravka Mamića gostovao je u Dnevniku N1 Televizije u koje  je komentirao sudski proces protiv svog branjenika, nekadašnjeg čelnika Dinama. S Mamićem se, kaže, čuo više puta tijekom dana

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
18 komentara

Snagom argumenata nije se moglo doprijeti do ušiju i mozga članova vijeća, da su donijeli odluku kakvu su donijeli, bez obzira na odluku Vrhovnog suda, što je prethodno potrebno da bi se mogla donijeti takva odluka, rekao je u utorak Veljko Miljević.

MALVERZACIJE U DINAMU Potvrdili mu drugu optužnicu: Zdravka Mamića mogu izručiti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Odvjetnik Zdravka Mamića gostovao je u Dnevniku N1 Televizije u koje  je komentirao sudski proces protiv svog branjenika, nekadašnjeg čelnika Dinama.

MOGU GA IZRUČITI Mamić zanijemio: Neću govoriti o optužnici, imam puno posla!

-  Sve ono što se govorilo na Optužnom vijeću je apsolutno ludo - ustvrdio je Miljević.

 S Mamićem se, kaže, čuo više puta tijekom dana.

- Zdravko Mamić je čvrsto vjerovao do danas do 13 sati, kad smo završili, da optužnica ne može biti potvrđena, jer je to reklo pet ili šest pravnih stručnjaka, profesora prava, bivša sutkinja Vrhovnog suda. On je čvrsto vjerovao da se netko toga treba držati. Vjerovao sam i ja - zaključio je Miljević.

Osječki sud, podsjećamo, potvrdio je drugu optužnicu protiv njega. Temeljem te odluke i sporazuma Hrvatske i BiH on može biti izručen Hrvatskoj.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message