Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Iako je ostao bez vozačke: S više od 3 promila vozio auto

Zbog opasnosti da će nastaviti ugrožavati sigurnost prometa na cestama 35-godišnjak je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka do prestanka djelovanja alkohola

9 komentara

U subotu, oko 18.50 sati u Marinićima na području Viškova u Rijeci, policija je zaustavila osobno vozilo marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin pod vidnim utjecajem alkohola. 

Provjerom alkoholiziranosti izmjerena mu je koncentracija alkohola od 3,10 g/kg, a utvrđeno je kako vozilom upravljao unatoč važećoj zabrani upravljanja vozilom „B“ kategorije do travnja 2021. godine.  

Zbog opasnosti da će nastaviti ugrožavati sigurnost prometa na cestama 35-godišnjak je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka do prestanka djelovanja alkohola i daljnjeg postupanja policije sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Nakon zadržavanja isti je doveden na mjerodavni općinski sud gdje mu je izrečena kazna zatvora i zaštitna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o 

Inače, ovaj 35-godišnjak je od ranije evidentiran kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja za što mu je dosad izrečeno sedam pravomoćnih presuda zbog počinjenja istovrsnih prekršaja.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message