Obavijesti

Promo sadržaj

Idemo na Heineken nakon posla?

Idemo na Heineken nakon posla?
3

Nakon napornog dana nema ništa bolje nego opustiti se uz čašu vrhunskog piva i ugodno druženje s kolegama, zar ne? Ako se slažete, onda imamo pravu stvar za vas...

Heineken vas poziva da dođete na Afterwork by Heineken - druženje nakon posla u opuštajućoj atmosferi uz, naravno, Heineken. Nakon odlično posjećenog prvog afterwork druženja, koji se održao u lipnju u vrtu poslovnog centra Green Gold u Zagrebu, priča se nastavlja. Lokacije će se mijenjati, ali sve će biti jednako atraktivne i zanimljive, glazba opuštajuća, društvo zabavno, a pivo - vrhunsko. 
Heineken, najinternacionalnije pivo  prisutno u gotovo svim zemljama svijeta, stvara uzbudljive trenutke za uživanje u dobrom društvu. No, kada se uživa, treba uživati odgovorno te ne piti i voziti. Za one voze, ili jednostavno biraju bezalkoholnu varijantu, Heineken 0.0 odličan je izbor jer omogućava uživanje u jednako dobrom okusu piva.

Druženje i povezivanje, ne samo s kolegama s posla već i onima iz drugih kompanija i poslovnih sektora te uživanje u jedinstvenom okusu Heinekena, ideja je koja stoji iza Afterwork by Heineken događaja. 

Pridružite nam se DANAS, u srijedu, 4. rujna 2019. u Rooftop Lateral baru, Strojarska 22, od 17 sati nadalje. Prvim Heinekenom časti HEINEKEN Hrvatska!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.