Obavijesti

Promo sadržaj

Igrači vaterpolo kluba Jug pokazali pravo lice

Igrači vaterpolo kluba Jug pokazali pravo lice
4

Kriza je prošlost i utakmica prošle subote u Beogradu protiv istog protivnika bila je samo loš dan

Takav se zaključak može izvući nakon večerašnje više nego uvjerljive pobjede Jug Croatia osiguranja protiv beogradskog Partizana u sklopu sedmog kola LEN Lige prvaka. Konačnih 21:9 pokazatelj je stvarnog stanja stvari i razlike u kvaliteti između ove dvije momčadi.

Nakon pomalo neuvjerljivih uvodnih minuta, Jugaši su otpustili kočnice i vrlo brzo stvorili razliku koju su prema kraju utakmice konstantno povećavali do konačnih 21:9.

'Igrali smo puno bolje nego u Beogradu prije četiri dana, iako još uvijek ima stvari koje moramo odigrati bolje. Ovo je pobjeda koja nam je trebala za povratak samopouzdanja i daje nam mir za pripremu za sljedeće utakmice,' kazao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

Pet golova za aktualnog europskog prvaka postigao je Felipe Perrone, četiri su djelo Mara Jokovića, po tri su dali Xavi Garcia i Josip Vrlić, po dva Loren Fatović i Hrvoje Benić dok su se Paulo Obradović i Pavo Marković, koji se nakon četiri mjeseca nakon bolesti vratio u momčad, po jednom upisali u strijelce.

Jug CO - Partizan 21:9 (6:3, 6:2, 4:1, 5:3)

Suci: Van der Loo (Nizozemska), Bender (Njemačka)

Jug CO: Bijač, Macan, Fatović 2, Lončar, Joković 4, Garcia 3, Marković 1, Pavličević, Vrlić 3, Perrone 5, Benić 2, Obradović 1, Popadić.

Partizan: Dobožanov, Lukić, Janković, Repanović, Lazić 2, Toholj, Drašović, Vučinić 2, Jakšić, Radanović 3, Stojanović 1, Janković 1, Belopavlović.


Rezultati sedmog kola:
Skupina 'B'

  • Waspo Hannover - ZF Eger 11:12
  • Barceloneta - Pro Recco 6:11
  • Jug CO - Partizan 21:9

Poredak: Pro Recco 21, Jug CO 14, ZF Eger 12, Barceloneta 8, Waspo Hannover 3, Partizan 1.

U sljedećem, osmom kolu  22. ožujka, u Gruž stiže Barceloneta i u slučaju pobjede, Jugaši bi i matematički, dva kola prije kraja, osigurali nastup na završnom turniru u Budimpešti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve