Obavijesti

News

Komentari 156

Imaju 24 djece: Sestre i njihova rođakinja dijele istog supruga

Imaju 24 djece: Sestre i njihova rođakinja dijele istog supruga
3

Domaćica Vicki sa suprugom Joeom u braku je 22 godine, kao i njezina rođakinja Alina. Njezina sestra blizanka Valerie se obitelji kao treća žena pridružila 2000.

VIDEO

Osim sličnog izgleda, sestre blizanke Vicki i Valerie Darger dijele i muža. Njihov suprug poligamist Joe (43) osim s njih dvije vjenčao se s i s njihovom rođakinjom Alinom. Mormonska obitelj iz Salt Lake Cityja živi u velikoj obiteljskoj kući s ukupno 24 djece.

Domaćica Vicki sa suprugom Joeom, koji vodi građevinsku tvrtku, u braku je 22 godine. Valerie se obitelji kao treća žena pridružila 2000. godine, piše Daily Mail.

U očima njihove fundamentalističke mormonske religije sve tri žene u braku su jednake. Svaka ima svoju sobu, a Joe se u njima izmjenjuje svaku večer. 

- Činjenica da je Joe oženjen za Vicki uopće mi nije smetala. To sam vidjela kao znak da će i meni biti dobar suprug. I kao tinejdžericama Vicki i meni znali su se sviđati isti muškarci. Mislila sam da bi moglo biti dobro ako se udamo za istog čovjeka, rekla je Valerie koja s Alinom (43) radi u obiteljskom poduzeću za čišćenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vicki je svjesna činjenice da se ljudi osjećaju nelagodno pri pomisli na dvije sestre koje dijele muža, ipak tvrdi da je velika šansa da će mužu, ako mu je dobro s jednom, biti dobro i s drugom sestrom.

Joe je imao 18 godina kada je u isto vrijeme počeo izlaziti s Vicki i Alinom. S njima se vjenčao na zajedničkoj mormonskoj ceremoniji 1990. godine. 

- Čak i našoj zajednici ovakvi brakovi su rijetkost, znali smo da je ovo veliki izazov i odgovornost, rekla je Vicki i dodala da je običaj zajednice da se par prije uzimanja druge žene dokaže u monogamnom braku.

Dugo vremena obitelj se skrivala

Nakon deset godina braka, same Alina i Vicki počele su Joea nagovarati da uđe u vezu s Valerie koja se u to vrijeme razvela od Donalda koji je osim nje imao još pet žena. Privlačnost prema budućem suprugu osjetila je dok je jednu večer sa svoje petero djece bila u domu obitelji Darger. Iako je i sam Joe smatrao čudnom činjenicu da je ona sestra blizanka njegove žene uskoro su se vjenčali. 

Obitelj su zbog poligamije istraživale i državne vlasti, a svoj brak su dugo vremena skrivali. Kako bi pokušali prevladati predrasude o svojoj obitelji i religiji progovorili su prije dvije godine. Iako je poligamija ilegalna u svih 50 saveznih država, oni koji ju prakticiraju gotovo nikada se kazneno ne gone, osim ako ne postoje dokazi o zlostavljanju, prijevari socijalne skrbi ili utaji poreza. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21