Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Imanje Karanac: U krevetu s kokošima i patkama

Na svom seoskom domaćinstvu u Baranji Denis Sklepić uredio je stogodišnju kuću u kojoj sobe imaju ekskluzivni pogled na: kokošinjac

P.Karlović
Foto: P.Karlović
1 komentara

Pionir seoskog turizma u Baranji Denis Sklepić prije nekoliko dana osposobio je još jednu staru stogodišnju baranjsku kuću za potrebe svojeg seoskog domaćinstva.
Domaćin se pritom potrudio i na svome imanju u Karancu ponudio neobičan sadržaj. Jednu sobu je ogradio staklenim zidom od susjednoga kokošinjca tako da gosti liježu i ustaju s pogledom na svježe snesena jaja, kokoši, guske, patke... Bračni krevet je od kovanog željeza, kao i peć na drva. Gosti sami griju sobu ubacivanjem drva prema vlastitoj potrebi.
- Gosti su oduševljeni. Oni mi naprosto s oduševljenjem prepričavaju ujutro na doručku kako su ih koke ili patke probudile kvrcajući kljunovima po staklenom zidu - priča Denis Sklepić. Zadovoljstvo autentičnog ugođaja baranjskog sela plaćaju 169 kuna.
Sklepić će u nedjelju s kumom Bajom iz obližnjeg restorana Baranjska kuća organizirati i seoski vašar na kojemu će gosti doživjeti izvornu svinjokolju u Baranji.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message