Obavijesti

Promo sadržaj

Imate problema sa spavanjem? Lunasan ima najbolje rješenje i to po akcijskim cijenama

Imate problema sa spavanjem? Lunasan ima najbolje rješenje i to po akcijskim cijenama
8

U životu svakog čovjeka važan je kvalitetan odmor. Upravo zato jako je važno na čemu spavamo. Nedostatan san ili njegova loša kvaliteta mogu imati vrlo ozbiljne posljedice

Kupnja novog kreveta, madraca, nadmadraca, podnice ili jastuka može biti stvarno iscrpljujuća, a zadnje što Vam treba u potrazi za kvalitetnijim snom je dodatan bespotreban napor. Lunasan je upravo u ovoj činjenici vidio priliku. Priliku da Vam omogućimo kvalitetniji san i sretnija jutra.

Vi ste posebni i zaslužujete isti takav krevet.

Krevet je individualna stvar. Neke osobe vole spavati na tvrđem madracu, dok druge na mekšem, netko spava na boku, a netko na leđima ili trbuhu. Vrlo je vjerojatno da isti madrac neće biti udoban osobama različite težine i visine. Svi smo različiti i zato u Lunasan ponudi možete birati između velikog broja modela madraca, nadmadraca, jastuka, podnica, kreveta i ostalih pažljivo biranih proizvoda za spavanje. Kod biranja za Vas najboljeg krevetnog sustava savjetujemo, uzmite si vremena i posjetite nas u jednoj od 4 Lunasan poslovnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U svakoj od 4 Lunasan poslovnice ljubazno će Vas dočekati naši zaposlenici koji će Vas provesti kroz proces izbora idealnog kreveta, madraca, nadmadraca, podnice ili jastuka. Kako bi Vam savjetovali najbolji izbor, vjerojatno će Vas pitati volite li tvrđe ili mekanije madrace, u kojem položaju spavate, da li imate podnicu i ako da koju vrstu.

U razgovoru s našim prodajnim savjetnicima dobit ćete stručnu personaliziranu preporuku za odabir krevetnog sustava. Pozivamo Vas da nas posjetite i isprobate proizvode iz naše ponude, te na taj način odaberete najbolje za sebe.

Iako od 2015. godine razvijamo vlastiti brend i sami dizajniramo, proizvodimo i na Vašu adresu dostavljamo Lunasan madrace, nadmadrace i jastuke, naša glavna snaga su naši djelatnici.

Korisnici naših proizvoda ističu profesionalno i susretljivo Lunasan osoblje koje poznaje svoje proizvode. Samo takvi djelatnici mogu Vam pomoći u donošenju najbolje odluke kod izbora novog krevetnog sustava.

Više o našoj ponudi za kvalitetniji san možete pogledati u našoj web trgovini ili posjetite jednu od naših poslovnica. Za sve informacije koje Vam nedostaju, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam pomoći.

Kvalitetan san i sretna jutra zaslužuje svatko!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.