Obavijesti

Promo sadržaj

Imate WiFiEU vaučer, što sada učiniti?

Imate WiFiEU vaučer, što sada učiniti?
1

Europska komisija postavila je svoje uvjete, a neispunjavanjem tih uvjeta nećete moći dobiti sredstva

Jedna ste od sretnih općina kojima je Europska komisija u Hrvatskoj odobrila sredstva za izgradnju Wi-Fi pristupih točaka unutar WiFi4EU inicijative. No, kako biste na kraju ipak mogli unovčiti dobiveni vaučer i okončati priču na najbolji mogući način za vaše sugrađane i goste, treba donijeti još brojne odluke. A rok za završavanje projekta svakim danom se samo skraćuje. Zato je sada najbolje vrijeme započeti s ozbiljnim pripremama. Europska komisija postavila je svoje uvjete, a neispunjavanjem tih uvjeta nećete moći dobiti sredstva.

Kako biti sigurni da ćete imati Wi-Fi po standardima Europske komisije?

Kao i u svemu u životu, tako i u ovom slučaju – presudno je izabrati pouzdanog i stručnog partnera. Možete angažirati i nekoliko njih: telekom operatora koji će vam osigurati brzi Internet, tvrtku koja će izraditi tehničku specifikaciju, tvrtku za terenski rad povezivanja hot-spotova, tvrtku za servis i održavanje (ili možda sami naučiti održavati cijeli sustav,) itd. No, nemate li zavidnog tehničkog znanja, ne možete biti sigurni da će na kraju sve savršeno funkcionirati. Primjerice, u potrazi za najpovoljnijim uređajima može se dogoditi da kupite uređaja različitih proizvođača koji međusobno nisu kompatibilni. Ili jednostavno nisu u skladu s tehničkim značajkama propisanim unutar WiFi4EU inicijative. Što onda?

Srećom, nema razloga da se upuštate u avanturu s nesigurnim ishodom kada možete angažirati jednog profesionalnog partnera koji će za vas spretno žonglirati između zahtjeva Europske komisije i provedbe projekta. Po sistemu, kako bi naš narod rekao, „ključ u ruke“.
 
Upravo takav partner je Optima Telekom koji općinama i gradovima nudi cjelovito Wi-Fi rješenje s najboljim omjerom kvalitete te uloženog vremena i novca.

Provjereno i profesionalno rješenje po sistemu „ključ u ruke“

Optima Telekom ima brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu te službu podrške koja je stalno na raspolaganju, a u suradnji sa svojim partnerom Cambium Networks, osigurava sve ostalo potrebno za postavljanje, održavanje i rad visoko kvalitetne Wi-Fi mreže u vanjskim i unutarnjim prostorima.

Cambium Networks je inače internacionalna tvrtka koja nudi profesionalna Wi-Fi rješenja za općine i gradove temeljena na Cloud rješenju. Njihove Wi-Fi sustave koriste brojni gradovi i općine u Hrvatskoj, ali i u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Austriji i drugim zemljama Europe.

Što sve dobivate angažirajući Optima Telekom?

  • Savjetovanje i visoku razinu podrške u bilo kojem trenutku.
  • Pripremu projektne dokumentacije.
  • Brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu u skladu sa zahtjevima Europske komisije
  • Sve potrebne uređaje i njihovo postavljanje, bilo u unutrašnjim prostorima bilo na otvorenom. Svi uređaji usklađeni su s propisima unutar WiFi4Eu inicijative.
  • Održavanje cijelog sustava od strane stručnjaka tijekom trajanja ugovora.
  • Izvid i izradu tehničke specifikacije dobivate gratis. Ukratko, dobivate znanje tima profesionalaca posvećenih WiFi4EU projektima te jednu točka odgovornosti za funkcioniranje usluge bez obzira radi li se o opremi ili internetu

Ukratko, dobivate znanje tima profesionalaca posvećenih WiFi4EU projektima te jednu točka odgovornosti za funkcioniranje usluge bez obzira radi li se o opremi ili internetu.
 
Više o ponudi pogledajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta