Obavijesti

Promo sadržaj

Immufen za ublažavanje nuspojava onkološkog liječenja

Immufen za ublažavanje  nuspojava onkološkog liječenja
8

Immufen formula posebno je osmišljena na bazi biološki djelatnih tvari kako bi ublažila nuspojave radioterapije i kemoterapije. Svojim djelovanjem podupire kontinuitet liječenja i bolju kvalitetu života

Medicinska suportivna terapija pod zajedničkim imenom Immufen posebno je osmišljena za pacijente koji su na liječenju kemoterapijom i radioterapijom. Nuspojave ovih tretmana često znaju biti bolne i nelagodne, a u nekim će slučajevima rezultirati snižavanjem terapijske doze ili čak privremenim prekidom liječenja. Prevencijom ili ublažavanjem nuspojava nema potrebe za snižavanjem terapijske doze ili privremenim prekidom liječenja, čime direktno utječemo na trajanje i uspješnost liječenja!

Immufen gel za kožu protiv nuspojava radioterapije

Promjene na koži, česta nuspojava radioterapije, uzrokovane su narušavanjem funkcije kožne barijere. Osip, suhoća kože, hiperpigmentacija, upale, ljuštenje kože kao i hiperosjetljivost kože na infekcije, alergije i UV zračenje mogu rezultirati izrazitom nelagodom ili prekidom liječenja.

Immufen gel kod radioterapije stvara zaštitnu barijeru u blizini mjesta izloženih zračenju te pospješuje prirodne regenerativne procese, hidrira kožu, smanjuje suhoću, napetost i svrbež te štiti od infekcija uzrokovanih grebanjem kože. Zahvaljujući ovom gelu, koža je elastičnija, vlažnija i manje podložna djelovanju vanjskih faktora.

Immufen krema za kožu protiv nuspojava kemoterapije

Sindrom šaka-stopalo je nuspojava karakteristična za mnoge trenutno korištene kemoterapeutike i biološke lijekove. Počinje kao osjet štipkanja, žarenja i otvrdnuća na površini šaka i stopala, a kasnije se mogu pojaviti crvenilo i bol, keratinizacija, ljuštenje, pojava kvrga i pucanja kože, kao i mjehurići ili čirevi.

Odgovarajuća zaštita šaka i stopala ključna je za sprječavanje i ublažavanje ovih simptoma. Ovaj medicinski proizvod u obliku kreme izuzetno je bogat aktivnim sastojcima koji će pomoći prirodnim regenerativnim procesima, pravilnom hidriranju kože i ublažavanju simptoma svrbeža, žarenja, stezanja, otvrdnuća i pucanja kože.

Obzirom na gore navedeno bilo bi preporučeno uzimati Immufen kremu na samom početku kemoterapije kako bi se ova česta nuspojava u što većoj mjeri prevenirala.

Immufen Herbal kaspule kao potpora imunološkom sustavu

Kod svih ljudi, a posebno kod onkoloških pacijenata, važno je što je više moguće očuvati zdravlje jetre, probavnog trakta te osigurati normalnu funkciju imunološkog sustava.

Immufen Herbal kapsule stvorene su kako bi u tome pomogle kao oralni dodatak prehrani. Sadrže najkvalitetnije visokopotentne frakcije biološki aktivnih tvari koje doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, zdravlju jetre i zdravlju probavnog trakta.

Immufen medicinski proizvodi koriste se kao dodatak glavnoj terapiji, pomažu u ostvarivanju bolje kvalitete života i sprječavaju neželjenih simptoma terapije kako bi tijek liječenja bio neprekinut, a njegova uspješnost što bolja, uz što manje nelagode.

Obratite nam se u naše besplatno savjetovalište od ponedjeljka do petka od 09 do 16h magistri Anici Ledenko na 091 5930 353.

Više informacija o Immufen liniji proizvoda za onkološke pacijente dostupne su u svim boljim ljekarnama i na www.immufen.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.