Obavijesti

Promo sadržaj

Impresivna Samsung Galaxy Note20 serija olakšava svakodnevicu

Impresivna Samsung Galaxy Note20 serija olakšava svakodnevicu
6

Najsnažniji Samsung Galaxy Note pametni telefoni dosad koji pružaju suvremeno i jedinstveno iskustvo stigli su na hrvatsko tržište.

VIDEO

Galaxy Note20 serija omogućuje rješavanje privatnih i poslovnih obaveza – bilo kada i bilo gdje. Uz zadivljujući dizajn, ovi pametni telefoni opremljeni su korisnim alatima, poput unaprijeđene S Pen olovke i Samsung Notes aplikacije te Book Cover tipkovnice.

„S obzirom na mogućnosti i inovacije koje donose, novi Note uređaji idealni su za sve koji žive u pokretu. Siguran sam da će mi neke od njih biti dobri saveznici u poslovnim izazovima s kojima se svakodnevno susrećem.“, istaknuo je Good Game Global CEO Nikola Stolnik.

Zadivljujuća kamera za poslovne profile

Nova Galaxy Note20 serija također je zaslužna i za impresivne fotografije. Tako je Galaxy Note20 Ultra opremljen 12 MP ultra širokokutnom, 12 MP širokokutnom te 64 MP telefoto kamerom, dok Galaxy Note20 Ultra dolazi s 12 MP ultra širokokutnom, 108 MP širokokutnom te 12 MP telefoto kamerom. Važnost kreiranja kvalitetnih fotografija za društvene mreže iznimno je važna za poslovne profile. Istaknuo je to i Ognjen Bagatin, generalni direktor Poliklinike Bagatin: „Uzevši u obzir dinamiku suvremenog svijeta i raznovrsnost aktivnosti kojima se bavimo, svi želimo uz sebe imati malo računalo koje će stati u svaki džep. Od trenutka kad se probudimo pa do završetka dana, pametni telefon mi je tu kao podrška u svakoj situaciji – od praćenja poslovanja, kontakta s kolegama, partnerima, konferencija, kreiranja fotografija za društvene mreže, do kreiranja bilješki tijekom sastanaka. Na kraju dana, slobodno vrijeme je vrlo dragocjeno, a upravo nam nova Note20 serija pruža bezbroj mogućnosti, kako za zabavu tako i za povezanost s našim najmilijima.“

Doživljaj istinskog gejminga

Galaxy Note20 serija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona i to zahvaljujući vrhunskom zaslonu, kameri i gejming iskustvu. „Samsung je nedavno predstavio pet uređaja Galaxy ekosustava dizajniranih za rad i zabavu, a ono što nas posebno veseli jest početak prodaje Galaxy Note20 serije. Ovi pametni telefoni svojim naprednim funkcijama olakšavaju našu svakodnevicu, djeluju brzo i efikasno te nam u konačnici ostavljaju više vremena za najmilije. Također, primjer su nevjerojatne tehnologije koja funkcionira poput računala te pruža doživljaj istinskog gejminga.“, istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija,Samsung Electronics Adriatic.

Isprobajte nove Galaxy Note20 pametne telefone na rujanskom Food Film Festivalu

Jedinstvena prilika nudi se za posjetitelje Food Film Festivala na Zrinjevcu, koji se održava od petka 04.-13.09, gdje će moći sudjelovati u stvaranju umjetničkih djela na Galaxy Note20 pametnim telefonima te osvojiti zanimljive nagrade, od kojih je glavna nagrada umjetničko djelo poznatog umjetnika - Lonca. Jedno od najzanimljivijih imena domaće ulične umjetnosti zasigurno će osigurati dodanu vrijednost ovom događaju i prikazati pravu stranu Galaxy Note 20 serije koja mu olakšava svakodnevicu svojim iznimnim performansama.

Hrvoje Marjanović, član benda Krankšvestrer, već je odabrao svog favorita: „Samsung Galaxy Note20 Ultra me na prvi pogled oduševio. Sada kada sam ga bolje upoznao, zaista mi je teško izdvojiti samo jednu njegovu najbolju karakteristiku. Uz izvrsnu kameru i velik zaslon, tu je i veoma praktična S Pen olovka. Kreiranje bilješki, pisanje kolumni i glazbenih stihova – sve to sada mogu bilo kada i bilo gdje. Ovaj pametni telefon nezaobilazni je gadget kojeg bi preporučio svakome.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve