Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

INA osvojila nagradu „Green Frog“ za izvješće o održivosti

U prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, u organizaciji Deloittea Hrvatska, Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) i Global Compact Mreže Hrvatska, održana konferencija „Ulaganje u održivost“ i regionalna dodjela nagrade „Green Frog“ za najbolje nefinancijsko izvješće Srednje Europe

Foto: INA

U sklopu dodjele nagrada, INA je nagrađena nacionalnom nagradom „Green Frog Award“, za najbolje izvješće o održivosti u Hrvatskoj za Godišnje izvješće INA Grupe za 2017. godinu.

Ovo je treća nagrada „Green Frog“ koju je INA primila za svoja izvješća o održivosti. Naime, 2015. godine nagrađena je Deloitteovom nagradom za najbolje izvješće o održivosti za 2014. godinu, a izvješće je, osim ove nagrade, dobilo i posebno priznanje na srednjeeuropskom nivou (tzv. Distinction). Za Godišnje izvješće 2015. godine INA je primila još jedno posebno priznanje za zrelost u pogledu točnosti i važnosti prezentiranog sadržaja i isticanje u odnosu na druga izvješća. U tom izvješću prikazana je važnost u lancu opskrbe te napredak u izvještavanju, osobito u području opisa podataka koji su transparentno prikazani. Godišnje izvješće INA Grupe za 2016. godinu također je dobilo nagradu „Green Frog“, kao najbolje izvješće o održivosti u Hrvatskoj.  

Direktorica održivog razvoja i zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša Ine gđa Angelika Brnada preuzela je današnju nagradu te pritom izjavila: „Ova nagrada predstavlja najbolju potvrdu da su naši napori u ostvarivanju održivog poslovanja prepoznati i ona nam daje vjetar u leđa da i dalje nastavimo s integracijom  održivosti u sve naše poslovne procese. Osiguranje održivog rasta je već dugo sastavni dio poslovanja brojnih kompanija, i iznimno mi je drago što je odgovorno, osviješteno i aktivno upravljanje, dobilo na važnosti ovim posebnim priznanjem.

Foto: INA

Na konferenciji su predstavljeni najnoviji trendovi ulaganja s učinkom, koristi nefinancijskog izvještavanja, kao i dostupna sredstva za financiranje projekata koji se naslanjaju na zaštitu okoliša, izvore obnovljive energije, energetsku učinkovitost i održivi razvoj. Nagrađeno izvješće možete pročitati na Ininoj internetskoj stranici. 

 


 

Tema: Promo sadržaj

Message