Obavijesti

Promo sadržaj

INA uvela preventivne mjere na maloprodajnim mjestima

INA uvela preventivne mjere na maloprodajnim mjestima
1

INA čini sve kako bi zaštitila svoje zaposlenike i kupce te istovremeno osigurala neometanu opskrbu tržišta gorivom

Ini je sigurnost i zdravlje njenih radnika i kupaca na pravom mjestu, a to pokazuje i u ovoj situaciji pandemije koronavirusa koja je bez presedana. Kompanija u suradnji sa Stožerom civilne zaštite RH te svim ostalim relevantnim državnim institucijama pomno prati razvoj događaja i promptno poduzima odgovarajuće korake. INA je usmjerena na pravovremenu pripremu i prevenciju kako bi minimalizirali širenje virusa i osigurala najveću moguću sigurnost svojih kupaca i radnika na više od 500 maloprodajnih mjesta.

Radnici na maloprodajnim mjestima dobili su posebne upute koje za cilj imaju smanjenje rizika od infekcije koronavirusom te čine sve što je moguće kako bi se kupci osjećali sigurno na Ininim lokacijama. Njihov naporan rad ključan je za osiguravanje neometanog kontinuiteta poslovanja, važnog za sigurnost opskrbe gorivima u našoj zemlji. Na maloprodajna mjesta Ine kontinuirano se isporučuju rukavice, maske, dezinfekcijska sredstava za ruke, kao i dezinfekcijska sredstava za pranje radnih površina. Radnici su upoznati s načinima zaštite od koronavirusa te su postavljeni informativni plakati kako bi se pojačala svijest kupaca o načinima zašite. Također, dodatno su podignuti i higijenski standardi – povećana je učestalost čišćenja radnih površina i prostorija na maloprodajnim mjestima, mlaznica za gorivo se češće čisti, prostorije se redovito provjetravaju te su postavljene i pregradne stjenke na naplatnim mjestima te se poštuje pravilo o najmanje 2 metra razmaka u društvenom kontaktu zbog čega je i ograničen broj osoba koji mogu istovremeno biti u prodajnom prostoru. Također, za kupce goriva osigurane su i rukavice ili papirnati ručnici, u slučaju da ih žele koristiti prilikom točenja goriva.

Važne informacije o maloprodajnim mjestima

Trenutno su sva Inina maloprodajna mjesta otvorena, osim maloprodajnog mjesta na Murteru gdje je proglašena opća karantena, a maloprodajno mjesto Novska na autocesti A3 je otvoreno samo za kamione u tranzitu pod pratnjom policije.

INA je prilagodila raspon svojih usluga s obzirom na razvoj situacije vezane uz koronavirus, a najvažnije je da se prodaja goriva odvija neometano. To je važno za opskrbu ne samo građana, već i cijelog tržišta, kako gospodarstva tako i hitnih službi čiji rad bi bez mogućnosti sigurne opskrbe zasigurno bio još teži. S obzirom na to da su svi Fresh Corneri i autobarovi zatvoreni temeljem odluke Stožera civilne zaštite RH svježe pripremljeni sendviči pakiraju se u zatvorene vrećice i nalaze se u hladnjacima unutar prodajnog prostora dok se kavom kupci mogu poslužiti jedino na Coffee to go aparatima. Također, roba široke potrošnje može se kupiti za vrijeme radnog vremena maloprodajnih mjesta. Više informacija o radnim vremenima potražite na Ininoj tražilici maloprodajnih mjesta.

Upute za kupce

Inini zaposlenici predano rade kako bi pružili kupcima najbolju uslugu u sigurnom okruženju u ovoj izazovnoj situaciji. Zato INA moli i kupce da se pridržavaju donesenih mjera prevencije i uputa o poželjnom ponašanju na maloprodajnim mjestima. Svakako je najvažnije držati razmak u društvenom kontaktu, a INA svoje kupce i sve ostale na to podsjeća na vrlo atraktivan način. Kompanija je razmaknula simbole na svojem logu i dodala jasnu poruku #Držirazmak. Pridržavajmo se svih uputa kako bi zaštitili sebe, svoje obitelji i čitavu našu zajednicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu