Obavijesti

Promo sadržaj

Inbar Lavi je opasna zavodnica u novoj seriji "Prevaranti"

Inbar Lavi je opasna zavodnica u novoj seriji "Prevaranti"
2

Nova serija “Prevaranti” koja je s prikazivanjem započela 4. rujna na kanalu FOX Life, oduševila je publiku i kritičare odličnim akcijskim zapletima prepunim tajni i spletki

Osim u seriji “Prevaranti”, Inbar je glumila u brojnim drugim televizijskim serijama među kojima su najpoznatije “Sinovi anarhije” redatelja Kurta Suttera, te u novim epizodama serije “Zakon braće” koje su premijerno bile prikazane ove godine u travnju na kanalu FOX. 

Inače poljskih i marokanskih korijena, Inbar je oduvijek znala da želi otići iz Izraela i postati glumica kao njezini uzori - Izraelka Natalie Portman i Ayelet Zurer. Od malih nogu, sanjala je o svjetlima pozornice, a u glumu se zaljubila još kao djevojčica. “Odrasla sam u maloj obitelji, a moji se roditelji nisu baš najbolje slagali. Konstantne svađe bile su dio moje svakodnevice. Jedini trenuci mira i tišine bili su kada sam izvodila razne plesne točke pred roditeljima, pričala izmišljene priče i pjevala. Obožavala sam glumiti razne likove! Imala sam sreću da su ovi najsretniji trenuci iz mog djetinjstva koje pamtim, danas dio mog posla”, izjavila je Inbar. 

U novoj seriji “Prevaranti”, Inbar glumi zavodljivu umjetnicu Maddie s jedinstvenom metodom varanja neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce i žene da se zaljube u nju, vjenča se s njima, te nestaje s njihovim novcem. “Ono što me privuklo u Maddienom liku je njezina kreativnost i činjenica da se ona odlično zabavlja u svakom trenutku. Maddie je prava manipulatorica i uvijek par koraka ispred svojih žrtvi”, rekla je Inbar te dodala kako je igranje ovako kompleksnog lika s različitim osobnostima bio pravi izazov: “Bilo je dosta iscrpljujuće većinu vremena, posebno u fizičkom smislu jer sam morala svakodnevno po nekoliko sati provoditi u odjelu šminke zbog stalnih promjena likova koje sam glumila.”

Imposters - Season 1

Inbar se za ulogu vrhunske manipulatorice i prevarantice u seriji “Prevaranti” pripremala kroz razgovore sa stvarnim zločincima. U jednom je intervjuu izjavila: “Prvo što sam primjetila da je svima njima zajedničko njihova inteligencija. Svaki od njih je bio iznimno i natprosječno inteligentan. Njihovi uspjesi ovisili su o njihovoj sposobnosti praćenja najmanjih detalja. Tako su uvijek bili par koraka ispred svih. Razgovori s njima pomogli su mi da bolje shvatim i ‘uđem’ u Maddiein lik.” 

Maddiena spletka u seriji svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve, Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) i Jules (Marianne Rendun), ne udruže kako bi je pronašli.

U ponedjeljak, 18. rujna, gledatelji će moći pogledati treću ujedno i prijelomnu epizodu na kanalu FOX Life. Trio koji želi pošto-poto uloviti Maddie i osvetiti joj se za sve što im je učinila, polako skupljaju sve više i više tragova koji bi ih na kraju doveli do Maddie. Za to vrijeme, Maddie se fokusira na novu žrtvu – zgodnog Patricka (Stephen Bishop), no njezini problemi ovdje tek počinju. Spletke postaju sve kompliciranije i zahtjevnije, a Maddie je za petama nova opasna agentica Leeny Cohen koju glumi vrhunska hollywoodska glumica – Uma Thurman…

U glavnim ulogama: Inbar Lavi kao Maddie, Rob Heaps kao Ezra Bloom, Parker Young kao Richard Evans, Marianne RendÛn kao Jules, Stephen Bishop kao Patrick i Uma Thurman kao Lenny Cohen.
 No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja, a to neće svaki put biti tako lako. U seriji, uz ove vrsne glumce, jednu od važnijih uloga ima i sjajna Uma Thurman, kao agentica FBI-ja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve