Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Incest: Curica (10) je trudna, otac djeteta je njezin brat (15)

Ana Maria Pereira, voditeljica odjela u ministarstvu za mlade i socijalnu politiku kaže kako su trudnoća rizična za curicu, ali i za bebu. No djevojčica planira roditi...

20 komentara

Djevojčica (10) iz Argentine je početkom studenog završila u bolnici jer je imala jake bolove u leđima. Liječnici su utvrdili da je curica trudna. Nakon tog šoka uslijedio je još jedan. Saznalo se da je otac djeteta brat (15) djevojčice koji ju je silovao. Liječnici su odmah sve prijavili nadležnim službama, a slučaj vode sutkinja za maloljetnike Marcela Leiva i državna odvjetnica Maria Laura Alvarez. Prema pisanju lokalnih medija djevojčica nije u potpunosti shvatila što se točno dogodilo odnsno što joj je brat napravio.

Ana Maria Pereira, voditeljica odjela u ministarstvu za mlade i socijalnu politiku kaže kako su trudnoća rizična za curicu, ali i za bebu. No djevojčica planira roditi, a pravo na skrbništvo nad djetetom će dobiti majka djevojčice. U ministarstvu kažu kako se nadaju da će curica nakon poroda nastaviti školovanje.

Majka curice navodno nije znala za silovanje i u šoku je. Sina s obzirom na njegovu dob ne mogu optužiti, ali su ga odvojili od obitelji odnosno poslali su ga kod tete. Žrtva ima još petero braće, a prema izjavama djelatnika socijalne službe obitelj živi u dobrim uvjetima. Trenutno se svi nadaju da će trudnoća dobro proći te da će se dijete roditi zdravo i da će imati šansu živjeti normalno, prenosi Tag24.  

Možda vas zanima i ovo:
Message