Obavijesti

News

Komentari 54

Incident u busu ZET-a: Vidio da ima škare pa zvao policiju

Incident u busu ZET-a: Vidio da ima škare pa zvao policiju
1

Zagrebačka policija prijavila je stranca (23), inače tražitelja azila, jer je izazvao svađu i vrijeđao 20-godišnjaka u autobusu u utorak navečer. Prijeti mu novčana kazna ili do 30 dana zatvora

VIDEO

Trebala sam izaći na stanici, kad je kraj mene projurio jedan mladić i derao se vozaču da zaustavi autobus jer netko prijeti oštrim predmetom. Prošli su me trnci od svega.

Ispričala nam je to jedna svjedokinja vožnje autobusom u utorak u Zagrebu. Zglobni ZET-ov bus, na liniji 220 Glavni kolodvor - Dugave, ubrzo je zaustavila policija.

- Izašla sam na svojoj stanici i malo bolje pogledala unutra. Izgledalo je kao da se deru jedni na druge. Bus je nastavio dalje. Zatim sam čula sirenu policije, a odmah iza nje i Hitnu pomoć kako jure prema stanici - ispričala nam je svjedokinja. Policajci su s dva automobila presreli i zaustavili autobus. Pozvao ih je jedan od putnika koji se osjećao ugroženim. Kako su odgovorili iz PU zagrebačke, u postaju su doveli petoricu mladića na ispitivanje. S jedne strane bio je stranac (23), inače tražitelj azila i njegov prijatelj (20). Posvađali su se s 20-godišnjakom u društvu dva prijatelja. 

- Tijekom prepirke i dobacivanja raznih uvreda od strane 23-godišnjaka mladić je primijetio da isti sa sobom u vrećici ima škare zbog čega je odlučio ne prilaziti mu - rekli su iz policije. Alkotestirali su stranca i otkrili da ima 0,5 promila alkohola u tijelu. Dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Zbog toga mu prijeti kazna između 200 i 1300 kuna ili do 30 dana zatvora. Iz ZET-a su bili kratki o incidentu.

- Naš autobus je zaustavljen u Vatikanskoj ulici i rastrojenog putnika su priveli. Ozlijeđenih osoba nije bilo - kažu u ZET-u. Zbog očevida, ali i najvjerojatnije i izuzimanja snimke videonadzora, vozač je morao prekinuti vožnju. Prema nalogu kriminalista, morao ga je vratiti u ZET-ovu garažu. Ostali putnici na toj liniji morali su izaći i morali su čekati novi bus. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...