Obavijesti

News

Komentari 152

Incident u Rijeci: 'Mogao sam i ja na nju metalnom šipkom, ali ne živimo u kamenom dobu'

Incident u Rijeci: 'Mogao sam i ja na nju metalnom šipkom, ali ne živimo u kamenom dobu'

Gospođa se nađe ispred nas i krene naglo kočiti ne bismo li se zakucali u nju. Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno vikati. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu, rekao je mladić iz Rijeke

VIDEO

Društvenim mrežama proširio se video sukoba muškarca i žene na semaforu u Rijeci.

Na snimci koja je stigla i na adresu 24sata vidi se kako mladić dolazi do drugog auta i nešto govori vozačici. Mladić je bio suvozač, a nakon verbalnog sukoba vozačica drugog automobila zaletjela se prema njemu i počela vikati.

POGLEDAJTE VIDEO: Sukobili se u prometu

Pokretanje videa...

Incident u Rijeci: 'Mogao sam i ja na nju metalnom šipkom, ali ne živimo u kamenom dobu' VIDEO

Nakon incidenta oglasio se i sam mladić iz videa.

- Ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u prometu u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu… ‘Gospođa’ u autu ispred je vozila od željezničkog kolodvora iza nas, bez ikakvog razloga prvo je počela voziti jako blizu nas te se više puta skoro zabila u moju prijateljicu koja ima vozačku tek šest mjeseci - objašnjava mladić iz Rijeke pozadinu ovog sukoba.

Kaže kako se njegova prijateljica koja je vozila automobil preplašila ponašanja žene jer je mladi vozač s nedovoljno iskustva.

- Nastavili smo vožnju prema gradu, a gospođa se krenula ubacivati na gatu Karoline Riječke prelazeći više traka bez davanja pokazivača smjera te oduzela prednost pješacima koji su prelazili cestu - rekao je mladić.

Mladić tvrdi kako je žena namjerno pokušala izazvati prometnu nesreću.

- Na to smo nastavili vožnju i opet, gospođa se nađe ispred nas i krene naglo kočiti ne bismo li se zakucali u nju. Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno vikati. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu. Također, gospođa je lako moguće bila pod utjecajem alkohola jer sam osjetio alkohol iz njenog vozila koji je također bio u neredu kao i gospođa na moje pitanje njoj – da li ste vi normalni, zašto želite izazvati prometnu nesreću i da je skoro ubila pet ljudi,  ona je izašla s teleskopskom palicom van - objašnjava mladić.

VIDEO IZ RIJEKE Prigovorio joj je na semaforu, ona ga naganjala: 'Ma ti ćeš meni?! Dođi ovamo!'
VIDEO IZ RIJEKE Prigovorio joj je na semaforu, ona ga naganjala: 'Ma ti ćeš meni?! Dođi ovamo!'

Mladić kaže kako ga smeta što sada svi veličaju ženu kao junaka i kako je on htio izbjeći fizički sukob.

- Mogao sam također uzeti metalnu šipku i presavinut joj glavu ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao neki ili u ovom slučaju ova gospođa. Svi mediji trenutno nju veličaju kao junaka, a mene kao pi***, zato i dnevno na prometnicima stradaju pješaci, motoristi i ostali upravo radi ovakve nekulturne vozačice - rekao je.

Mladić kaže kako se ispričava zbog grubih riječi, ali da je samo htio ženu upozoriti da se tako ne ponaša u prometu.

Oko ovog događaja oglasila se i mlada vozačica u čijem je automobilu mladić bio suvozač.

- Vezano za ovu objavu ja sam bila vozač i smatram da je apsurdno što svi hvalite ženu koja je ugrozila mene kao mladog vozača i još nekolicinu pješaka i drugih vozača. Moj prijatelj ju je htio upozoriti iz razloga da spriječi moguću katastrofu, a ona je nasrnula na njega i napala ga bez ikakvog razloga. I to što se svi sada smijete njemu što nije htio stradati ili imati problema nije uredu zato što ako je vama uzor žena u 30-im godinama koja vozi pod utjecajem alkohola, divlja po centru grada i napada 19-godišnjake onda ne znam kuda ovaj svijet vodi - rekla je mlada vozačica iz Rijeke.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca