News

Komentari 53

Incident u Španskom: Policija rastjerala gužvu, organizatore prijavila za širenje zaraze

Incident u Španskom: Policija rastjerala gužvu, organizatore prijavila za širenje zaraze

U Španskom smo priredili maleni božićni ugođaj za naše sugrađane ove tmurne i tužne 2020. godine. Da je normalno vrijeme program bi bio bogat i pun iznenađenja, navode organizatori

U četvrtak poslijepodne je u zagrebačkom Španskom policija rastjerala okupljene građane koji su se okupili na Trgu Ivana Kukuljevića, piše Večernji List. 

- U Španskom smo priredili maleni božićni ugođaj za naše sugrađane ove tmurne i tužne 2020. godine. Da je normalno vrijeme program bi bio bogat i pun iznenađenja. S obzirom na trenutnu situaciju probali smo izvući ono najviše što smo mogli napraviti da razveselimo ljude - poručili su organizatori koji su naveli kako su za najmlađe organizirani Advent i glazba, a starijima se dijelilo kuhano vino. 

Sve je, kako kažu, odlično funkcioniralo dok netko od susjeda nije pozvao policiju te ih je ubrzo posjetilo šest policajaca.

- Molili smo ljude javno preko stranice 'Advent kod nas doma u Španskom' da nose maske i paze na razmak, ali kako utjecati na ljude s obzirom da se radi o javnoj površini - tvrde dodajući da su na svoj Advent postavili i dezinfekcijska sredstva.   

 

Najčitaniji članci