Obavijesti

Promo sadržaj

Informiraj se uz pravu stvar - startale nove aplikacije za iOS, Android i Huawei

Informiraj se uz pravu stvar - startale nove aplikacije za iOS, Android i Huawei
1

Web i mobilne aplikacije za iOS, Android i Huawei po prvi će put pružiti iznimno bogato iskustvo konzumacije sadržaja gdje god dođu u kontakt s brendom 24sata

Kroz ovaj tjedan svi korisnici 24sata dobivaju još bolji pristup informacijama zahvaljujući novim aplikacijama za iOS, Android i Huawei koji su dio velikog reinventa digitalnih platformi najjače medijske kuće u Hrvatskoj

Web i mobilne aplikacije za iOS, Android i Huawei po prvi će put pružiti iznimno bogato iskustvo konzumacije sadržaja gdje god dođu u kontakt s brendom 24sata.

Undabot – sjajan partner u izradi aplikacije za najveći portal u Hrvatskoj

U ovom izuzetno kompleksnom i zahtjevnom projektu, kompanija 24sata je imala snažnu podršku u partneru Undabotu koji je zajedno s timom 24sata razvijao nativne mobilne aplikacije. Krajnji rezultat je osiguravanje jednake funkcionalnosti za sve korisnike digitalnih platformi 24sata, bez obzira na to koji uređaj koriste.

Dodali smo tako i sve mogućnosti koje su ranije nedostajale na profilu i komentiranju, zadržali swipe članaka, dodali enigmatiku, poboljšali sustav push notifikacija, dodali praćenje tema i reakcije na članke za neregistrirane korisnike te optimizirali aplikacije sa lazy-load arhitekturom kako bi se sve to brže i efikasnije učitavalo našim korisnicima uz sve kompleksnosti prikaza novih tipova sadržaja i njegove raznovrsnosti.

Undabot je tvrtka specijalizirana za dizajn i razvoj custom mobilnih i web aplikacija, a njihov fokus je na razvoju naprednih rješenja kroz usku suradnju i otvoren timski rad s klijentima.. Kroz različite programe Undabot sudjeluje u dijeljenju znanja i pomaganju razvijanja mladih talenata, a često ističu kako su upravo ljudi i njihovi talenti najvažnija vrijednost tvrtke te kako sve ostalo može biti isprogramirano. Aplikacije za iOS, Android i Huawei omogućit će čitateljima brojan nova iskustva, evo koja.

Novi 24sata potvrđuje lidersku poziciju u digitalnim medijima

Naša misija donošenja brze i kvalitetne informacije sada je upotpunjena s novim formatima sadržaja. Tu raznovrsnost sadržaja doveli smo vizualno na još višu razinu s nekoliko novih formata digitalnih članaka čime smo nastavljamo svoju misiju lidera na medijskom tržištu i predvodnika digitalnih inovacija.

Donosimo nove formate članaka

Flash vijesti - omogućava vam čitanje vijesti direktno na naslovnici ili vas upućuje na kvalitetan link.

Video članci - pokreću se momentalno na naslovnici, no samo kada je korisnik na Wi-fi mreži i tako mu štedimo mobilni promet.

Foto članak - Fotografije naših fenomenalnih fotoreportera Pixsella sada će još više dolaziti do izražaja jer fotografije ponekad mogu same ispričati priču i bez teksta.

Uz to, kao protuteža, nastavljamo još više raditi i na dugim, istraživačkim i opsežnim feljtonima (Longform) koji su i ranije bili dio našeg digitalnog iskustva kao i Live prijenosi sportskih i najvažnijih političkih događaja u zemlji i svijetu.

Za ljubitelje enigmatike sada imamo križaljke i sudoku na svim platformama uz naše standardne jokere: Nika Titanika, Horoskop, Vremensku prognozu te Curu dana.

Najbolji komentatori postaju dio sadržaja

Našim komentatorima obećali smo bolje iskustvo i na tome ćemo aktivno raditi u sljedećim mjesecima boreći se protiv spama i govora mržnje. Naši najkvaliteniji komentatori bit će izdvojeni kao dio sadržaja na naslovnici portala te posebno rangirani.

Omogućili smo i lakši pregled svakom čitatelju koji uđe na stranicu komentara. Sada će prvo vidjeti one komentare koji je on napravio, zatim diskusije u kojima je sudjelovao, a tek onda se rangiraju svi ostali komentari prema broju pozitivnih i negativnih reakcija.

Reakcije na članke, pretplate na teme...

Potičemo veću uključenost čitatelja i uvodimo reakcije na članke, slično kao na društvenim mrežama, kako bi nam korisnici bolje mogli dočarati kako određeni sadržaj utječe na njih čime će im biti omogućeno da još lakše ostaviti svoj trag. Bez priča naših čitatelja koji nam svakodnevno šalju fotografije, priče i videa 24sata ne bi bio to što je danas pa smo im na svim platformama olakšali smo im slanje materijala na svim platformama.

Svi čitatelji se mogu odsad pretplatiti na teme, odnosno ključne riječi koje ih interesiraju. S objavom članka koji ima tu ključnu riječ, korisnik momentalno dobiva notifikaciju.

Prednosti za naše oglašivače - tražilica za pretraživanje članaka radi puno efikasnije

Razloga za zadovoljstvo imat će i naši poslovni partneri koji će zbog unificiranosti platformi, potpuno novih mogućnosti ciljanog serviranja, analitičkog pristupa i bolje vidljivosti imati najbolji učinak na tržištu za svoja kreativna rješenja i potrebe.

Automatske naslovnice

Našim korisnicima redakcija će i dalje pažljivo birati najvažnije članke na naslovnicama, ali ispod njega nalaze se automatske naslovnice gdje algoritmi pronalaze najoptimalniju kombinaciju najčitanijih, najkvalitetnijih i najnovijih članaka s posebnim naglaskom na video sadržaj te dobar mix za svakog korisnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini