Obavijesti

Promo sadržaj

Internet trgovina Loco Natura napokon u Hrvatskoj!

Internet trgovina Loco Natura napokon u Hrvatskoj!
7

I Hrvatska je napokon dočekala svoju lokalnu verziju super popularne međunarodne internet trgovine Loco Natura!

Većina onih korisnika koji strastveno kupuju na internetu već se duže vrijeme pitaju zašto popularna online trgovina Loco Natura nema vlastitu hrvatsku podružnicu. No, sada smo je napokon dobili i mi!


Loco Natura je internet trgovina s vrhunskom profesionalnom kozmetikom europskog podrijetla, koju ne možete kupiti u običnim trgovinama ili tzv. »svaštarnicama« s kozmetikom. Fokusirani su na prodaju kozmetike na prirodnoj osnovi, koja provjereno služi za rješavanje različitih problema kao što su celulit, bore, opuštena koža, prištevi, otpadanje kose itd.



Danas su uz veliko otvaranje svoje internet trgovine hrvatskim kupcima ponudili 11 svojih poznatih proizvoda po velikim akcijskim cijenama, ali kao što smo to navikli u drugim državama brzo će se i kod nas njihov prodajni asortiman proširiti, što je potvrdio i direktor tvrtke Damir Vidan: 


»Da, u pravu ste, hrvatsko tržište nam je več duže vrijeme bilo zanimljivo, no čekali smo pravi trenutak, jer nismo željeli da bi zbog prebrzog širenja ugrozili kvalitetu naših proizvoda ili samu uslugu. Naime, kao što znate, poznati smo po vrhunskoj kozmetici koju je potrebno posebno ispitati prije slanja u prodaju a naša internet trgovina se izdvaja od drugih i po ekspresnoj dostavi po cijelom svijetu. Sve navedeno zahtijeva pažljivo planiranje logistike, proizvodnje te uvođenje vrhunske korisničke podrške, što sada napokon možemo garantirati i kupcima u Hrvatskoj. Što se novih proizvoda tiče – ostavimo to kao iznenađenje, želim vas samo obavijestiti da ako ćete redovito pratiti našu web stranicu Loco Natura biti ćete uskoro jako pozitivno iznenađeni i oduševljeni!«


Mi smo provjerili što su nam ponudili danas u akciji i izdvojiti ćemo nekoliko najzanimljivijih proizvoda:


CELLUHIT – GEL PROTIV CELULITA


CelluHit je proizvod vrhunskog kozmetičkog branda PostQuam koji znanstveno dokazano 77% korisnicima smanji celulit več u prvih 28 dana korištenja. Rezultati su klinički ispitani, što je jako dobrodošla promjena s obzirom da je tržište zasuto neprovjerenim proizvodima koji puno toga obećavaju a malo toga ispune. 

U akciji su zalihe ograničene, prema tome ako želite ukloniti svoj celulit ukloniti do ljeta – požurite!


Više informacija o gelu CelluHit i narudžbe na OVOM LINKU!


RX COSMETICS – KREMA ZA LIFTING LICA


Rx Cosmetics je revolucionarni engleski proizvod koji je stvorio jedan od vodećih kozmetičkih stručnjaka u Sjedinjenim Državama. Posebno je dizajniran za bore i podočnjake (vrećice ispod očiju).


Na stranici proizvoda (kliknite ovdje) možete uživo pogledati video iz trgovačkog centra, gdje su slučajnim prolaznicima stavili RX Cosmetics samo na jednu stranu lica i nakon 60 sekundi rezultat je bio nevjerojatan. 


Dakle ako napokon želite izbrisati bore s lica jednostavnom i efikasnom metodom ne oklijevajte, nego što prije naručite svoj RX Cosmetics i uvjerite se zašto taj proizvod koriste i svjetski popularne zvijezde, kao što su Madonna, Sarah Jessica Parker i Rachel Hunter!


Više informacija o RX Cosmetics i narudžbe na OVOM LINKU!


BELLYSTOP – KREMA PROTIV TRBUŠNE MASNOĆE


BellyStop je engleska specijalizirana krema na osnovi prirodnih sastojaka, koja je namijenjena učvršćivanju i oblikovanju vaše kože na trbuhu te zatezanju strukture kože.


Mnogi od vas ste već sigurno čuli za ovu super kremu, koja jako pomaže kod mršavljenja i zatezanja suvisle opuštene kože na trbuhu. Kao takva je baš idealan proizvod prije ljeta!

Ono što nas je posebno oduševilo kod te ponude je činjenica da su tako uvjereni u izvrsne rezultate tog proizvoda da vam omogućavaju korištenje kreme BellyStop, a time ne izgubite pravo na garanciju! Naime većina hrvatskih internet trgovina uvažava zahtjeve za povrat novca samo ako im vratite neiskorišteni proizvod – što zapravo nama kupcima i ne pomaže puno. Biti će zanimljivo popratiti reakciju ostalih trgovaca, jer Loco Natura ovim potezom radi zaista veliku (pozitivnu!) promjenu na našem tržištu. 


Više informacija o kremi BellyStop i narudžbe na OVOM LINKU!


POSTQUAM KOMPLET PROTIV PRIŠTEVA


Za kraj smo ostavili još komplet na kojeg vam pripada čak 62% popust! Španjolski set protiv prišteva je svjetski hit s kojim su oduševljene i hrvatske mlade Youtube zvijezde (ili popularni „influenceri“) koji su več isprobali taj proizvod. I oni najpoznatiji, kao što su Nika Ilčić, Ela Jerković i Marko Vuletić su očito u njega potpuno zaljubljeni, što dokazuju oduševljene objave na njihovim socialnim profilima.


Komplet protiv prišteva čine efikasni Acne Control Cream za posebno problematična područja s prištevima, gel za čišćenje koji sadrži glicerin kao glavni aktivni sastojak te micelarna otopina s kojom ćete ukloniti i najveće nečistoće na vašem licu. 


Ako želite i sami isprobati proizvode za kojima luduju mladi po cijelom svijetu, baš kao i naši domaći influenceri – sada napokon imate tu priliku i to po velikoj akcijskoj cijeni!


Više informacija o setu protiv prišteva PostQuam i narudžbe na OVOM LINKU!


Na stranici slobodno provjerite i ostale proizvode, kao što su krema protiv vena i žila na nogama, čaj za mršavljenje, sprej protiv sijede kose… A kao što su nam obećali – uskoro i puno novih proizvoda!


Želimo vam ugodnu, zabavnu i sigurnu kupnju – a sve to je kod trgovine Loco Natura garantirano!


Trgovina je za hrvatske kupce omogućila i vrhunsku podršku preko telefona – za sva pitanja ih možete nazvati na broj 099 425 7254!


 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve