Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Inženjer koji je pao sa 17. kata prije dva mjeseca je dobio sina

BEOGRAD: Dva radnika pala sa 17. kata nebodera u izgradnji kada je puknula daska na kojoj su stajali. Riječ je o visini od 60 metara

Foto: Kurir
14 komentara

U tragičnoj nesreći na beogradskom gradilištu u petak ujutro poginuli su geodetski tehničar Aca Šimunov (41) i mladi inženjer Stefan Dabetić (26). Njih dvojica su pala sa 17. kata nebodera u izgradnji kada je puknula daska na kojoj su stajali. Stefan je nedavno postao otac, imao je kod kuće bebu staru dva mjeseca i zaručnicu. 

POGINULA DVA RADNIKA Užas na gradilištu u Beogradu: Voditelj i geodet pali s 22. kata

- Moj Stefan je imao pravo na sreću. I bio je sretan sa svojom malom obitelji, zaručnicom i dvomjesečnim sinčićem Dušanom - priča otac Milan u suzama. 

Od kada se rodio, Stefan je bio veliki borac, tijekom školovanja morao je raditi kako bi pomogao obitelji, a svi su bili presretni kad je završio Građevinski fakultet i dobio posao u struci. Dugo je bio u vezi sa svojom djevojkom Bojanom i već su se htjeli vjenčati, ali nisu imali novaca.

Da tragedija bude veća, prije 18 godina umro je Stefanov brat Novica koji je imao samo dvije godine. S vremenom ih je napustila i majka koja je otišla živjeti u Crnu Goru. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message