Obavijesti

Promo sadržaj

ISH 2021: GROHE otkazuje sudjelovanje zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga

ISH 2021: GROHE otkazuje sudjelovanje zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga
3

Nakon internih konzulatacija GROHE je donio odluku da otkazuje sudjelovanje slijedeće godine na sajmu ISH 2021

  • GROHE neće sudjelovati dogodine na ISH 2021
  • Najveći prioritet su zdravlje i sigurnost: zaposlenika, klijenata i svih prisutnih
  • Sudjelovanja na drugim sajmovima u EMENA regiji su pod razmatranjem

Nakon internih konzulatacija GROHE je donio odluku da otkazuje sudjelovanje slijedeće godine na sajmu ISH 2021. Tri su glavna razloga za ovu tešku odluku: kao globalni brend i dio LIXIL-a, najvažnije su korporativne vrijednosti: poštovanje i učiniti pravu stvar. Nastavno na mjere i napore tijekom pandemije da bi zaštitili zaposlenike, poslovne partnere i kupce strogim higijenskim i sigurnosnim mjerama, zaštita i zdravlje ostaju prvi prioritet za GROHE: za zaposlenike, kupce i sve uključene u ISH. Nadalje, zbog nestabilne situacije vezano za COVID-19 u Njemačkoj, a posebice u ostatku Europe, velika događanja su nepredvidljiv i neprihvatljiv rizik. Za koncept higijenske zaštite predložen od strane ISH-a smatramo da nije prihvatljiv i dostatan za nas.

Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA i Co-CEO Grohe AG tumači: “Sa velikim žaljenjem moramo otkazati naše sudjelovanje na trgovačkom sajmu ISH 2021 zakazanom za ožujak 2021. Naši kupci i poslovni partneri očekuju od nas jedinstveno iskustvo sa fantastičnim inovacijama te osobni kontakt sa nama i podršku tijekom sajma. Smatramo da u danim okolnostima nije moguće to ostvariti na način uobičajen za taj tip sajma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žalimo što nije bilo sluha i volje da se ISH odgodi”, dodaje Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International i Co-CEO Grohe AG. “Jedna od naših korporativnih vrijednosti je i činiti pravu stvar. Uvjereni smo da u ovoj situaciji naše otkazivanje sudjelovanja je jedina ispravna stvar koja osigurava zdravlje i sigurnost sviju.

Slijedom ove odluke, GROHE će također razmotriti sudjelovanje na ostalim trgovačkim sajmovima u EMENA regiji. Daljnje informacije će biti objavljene regionalno.

Unatoč svemu, GROHE želi stvarati jedinstveno korisničko iskustvo Brenda za poslovne partnere i medije u slijedećoj godini i trenutno radi na alternativnom konceptu kako to ostvariti. Način kako će brend predstaviti inovacije bit će pravodobno objavljen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.