Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskočio iz vlaka i slomljen ležao kraj tračnica do jutra

Dječaka D.P. (16) su s teškim ozljedama prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Slomio je ruku, nogu, ima ozljede glave, te je promrznuo

H. Merdanović
Foto: H. Merdanović
9 komentara

D.P., 16-godišnjak iz Lovrečana, u četvrtak je oko 20.40 sati iskočio iz vlaka 500 metara od postaje u Zlatar Bistrici, piše dnevni list. On je išao iz škole u Zaboku kući u Zlatar Bistricu. Policija sumnja da je dječak vjerojatno zaspao u vlaku i propustio postaju na kojoj je trebao sići s vlaka. D.P. se pri skoku ozlijedio i ostao ležati kraj pruge cijelu noć. Strojovođa vlaka primijetio ga je tek u petak ujutro oko 8.30 sati. Dječakova majka policiji je nestanak sina prijavila već oko 23 sata u četvrtak, kada se nije do navečer vratio iz škole. Dječaka su s teškim ozljedama prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Slomio je ruku, nogu, ima ozljede glave, te je promrznuo. D.P. je nakon skoka iz vlaka nazvao kući s mobitela, no bio je dezorijentiran, kaže njegov brat. Nakon toga mobitel mu se isključio.
- Tražili smo ga do pola tri u noći, no nismo znali gdje tražiti, jer nam je, u šoku i dezorijentiran, rekao krive lokacije. Užasno smo bili zabrinuti i prestrašeni - ispričap je brat za Večernji listg. D.P. je učenik prvog razreda Grafičke škole u Zaboku.

Možda vas zanima i ovo:
Message