Obavijesti

Promo sadržaj

Iskusni astrolog otkriva da li vas partner vara

Iskusni astrolog otkriva da li vas partner vara
1

Astrologija je prilično moćna u pitanjima nevjere partnera. Može otkriti da li je netko prevario partnera pa čak kada i sa kime.

Poznati astrolozi kažu da je nekim ljudima nevjera izdaja koju nikada neće oprostiti ali da postoje i oni koji lakše opraštaju „izlete“ svojih partnera. Kako doznati da li vas partner vara i donijeti odluku što napraviti? Postoji obrazac ljudskih osobina podijeljen u znakove horoskopa prema kojem možete saznati da li vas partner vara ili predvidjeti nečiju sklonost prevari.

Pročitali ste nekoliko horoskopa i uvjereni ste da su sve to priče za razbribrigu ljudi? Potpuno ste u pravu. Ovakvi opći horoskopi dovode ljude u zabludu. Jedino natalni horoskop izrađen konkretno za određenu osobu analizira točno sve važne događaje zapisane u vašoj životnoj priči.

Svugdje možemo pročitati da su Blizanac, Ovan i Strijelac znakovi koji se najčešće upuštaju u izvanbračne afere, a da su Bik i Rak odani svom partneru za cijeli život. No, što možete saznati o nekome u dvije tri rečenice horoskopa? Gledanje horoskopskih znakova govori o nekim općenitim prognozama koje ne mogu biti identične za sve pripadnike znakova. Za detaljniji i konkretniji odgovor profesionalni astrolog uzet će u obzir više faktora: datum i vrijeme rođenja, podznak osobe, položaj i retrogradnost nekih planeta, pomračenja Sunca i Mjeseca tijekom godine i dr. Astrologija je egzaktna znanost koja na specifičan način čita i objašnjava naš život u detalje.

Kojim partnerima možete vjerovati, a s kojima uvijek morate biti na oprezu? Suočeni s nevjerom pomišljate na razvod ili raskid veze? Astrolog će vam pomoći da iz drugog kuta sagledate trenutnu situaciju i lakše donesete odluku.

Sve odgovore možemo pronaći u vašoj natalnoj karti. Natalna karta je jedinstven osobni list koji prikazuje položaj planeta u trenutku vašeg rođenja i u njoj je zapisano sve ono što vas očekuje na vašem životnom putu. Astrolog iz nje u potpunosti može isčitati vaš karakter, sve vaše vrline i mane. U njoj vidi predispozicije u raznim životnim poljima: potencijal za poslovni i materijalni napredak, mogućnost braka i veze, zdravlje. Moguće je saznati kako izgleda vaš budući partner, kakva je kvaliteta vašeg odnosa, kakvi su aspekti vaše veze, očekuju li vas oscilacije i komplikacije u zajedničkom životu i kada, ima li naznake za razvod ili prekid veze ili postoji rješenje za određenu krizu o odnosu. Zato ukoliko se nađete u vrtlogu izdaje i prevare od strane svog partnera ne naglite! Astrolog vam može ponuditi konkretna rješenja za trenutno izazovno razdoblje u životu. Nevjera može biti i prilika za pozitivne promjene u vašem odnosu i jednom izgubljeno povjerenje se može ponovno izgraditi. Odluka je na vama.

Vrsni poznavatelj ljudskog karaktera gđa. Nina iskusni je astrolog. Specijalizirala je prediktivnu astrologiju i astrologiju odnosa. U svom dugogodišnjem profesionalnom iskustvu i sama sve češće svjedoči velikom broju slučajeva ljubavne prevare. Ova zabrinjavajuća pojava nikad nije bila toliko česta kao danas. Društvene mreže i raznorazne aplikacije na mobitelima, otvorile su potpuno nove mogućnosti upoznavanja osoba i intimne komunikacije. Uz njenu pomoć i znanje astrologije, stabilni parovi mogu prebroditi određenu krizu u odnosu, pronaći rješenje za neslaganja u karakteru te učvrstiti postojeću vezu.

Svake godine sve više pozivatelja centra zove me radi ljubavne prevare. Ljudi se otuđuju jedni od drugih, olako se rastaju, često ne znajući prave razloge svojih problema. Dugi niz godina uspješno savjetujem korisnike u ovakvim situacijama, a astrološke prognoze i čitanje tarota izvor su mojih saznanja o konkretnom problemu. Moje dugogodišnje profesionalno i životno iskustvo otkrit će ima li nade za vaš odnos.

Zatražite savjet gđe. Nine:

064 600 700 Tel 6,99 mob 8,41 kn/min

www.tarot-istine.com

Aurora u.o. | Slave Raškaj 10, Karlovac | OIB: 12533330791 | info: 0992501470 | +18

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.