Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispovijest američkog marinca: Kako me silovala trudna žena!

James Landrith je na HuffPost Liveu otkrio kako ga je 1990. godine silovala trudna žena. Vjeruje da ga je drogirala kako bi si olakšala posao. Šutio je 22 godine...

Huffington Post
Foto: Huffington Post

U najvećem broju prijavljenih slučajeva silovanja napadač je muškarac, dok priče o muškarcima koje su silovale žene čujemo vrlo rijetko. Jedan od takvih rijetkih slučajeva jest i onaj bivšeg američkog marinca Jamesa Landritha.

Landrith je na HuffPost Liveu otkrio kako ga je 1990. godine silovala trudna žena. Iako je, prema vlastitim riječima, u vrijeme napada bio u dobroj formi i mogao je dosta popiti, zavrtjelo mu se nakon samo dva pića, a poslije se nije dobro sjećao događaja, zbog čega zaključuje da ga je žena drogirala kako bi si olakšala posao.

Tijekom samog silovanja poručila mu je da se ne pokušava izmaknuti.

- Rekla mi je da mi je bolje da se ne opirem. Od mene se očekivalo da ležim i trpim. Kad sam se pokušao pomaknuti, optužila me da pokušavam nauditi djetetu - ispričao je Landrith, koji je na kraju odlučio ne opirati se kako ne bi naudio njoj ili njezinom djetetu.

Landrith vodi internetsku stranicu na kojoj govori o svojim iskustvima te zaključuje kako silovanje nema veze s rodom ili spolom, već s moći i kontrolom.

Možda vas zanima i ovo:
Message