Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
411 komentara

Ispunila joj se želja: Jakov radi, ali samo do 15. veljače 2016.

O kakvom poslu se radi, nisu nam pojasnili, a na pitanje hoće li Jakovu produljiti ugovor djelatnik (tako se gospodin predstavio) nastavlja: - Ne znam, ne vjerujem

Damir Senčar/PIXSELL
Foto: Damir Senčar/PIXSELL
411 komentara

Gospodin Jakov je mobitel ostavio u uredu u ladici pa ga nećete moći dobiti barem tri dana, kažu nam u tvrtki Reversing Labs, u kojoj “prvi gospodin” radi do 15. veljače 2016., kad mu istječe šestomjesečni ugovor.

Na pitanje čime se bavi njihova tvrtka i što ondje radi profesor Kitarović, djelatnik pomalo nesigurno nastavlja:

- Informatička smo firma, radimo sigurnosne softvere i tako. To je virtualni svijet. A gospodin Jakov radi nešto na svom poslu, nije zaposlenik, imamo s njim ugovor o radu. Ne znam napamet što radi, ali nešto korisno...

O kakvom radnome mjestu ili poslu se radi, nisu nam pojasnili, a na pitanje hoće li mu produljiti ugovor djelatnik (tako se gospodin predstavio) nastavlja: - Ne znam, ne vjerujem. Uglavnom, gospodina Jakova neće biti nekoliko dana.

Predsjednica je u Poljskoj do petka, pa smo pitali je li uzeo slobodno da bi išao s njom:

- A gledajte, valjda je - odgovorio nam je djelatnik.

U Reversing Labsu je zaposleno 14 ljudi, a osnivač ove tvrtke je istoimena firma iz Švicarske. Godišnje uprihode gotovo sedam milijuna kuna, prema podacima Poslovne Hrvatske. Jakov je studirao elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te je završio nautiku na Pomorskom fakultetu u Rijeci. Magistrirao je na temi poboljšanja točnosti diferencijalnog globalnog sustava satelitskog pozicioniranja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message