Obavijesti

Promo sadržaj

Istaknite svoju osobnost minimalističkim stilom odijevanja

Istaknite svoju osobnost minimalističkim stilom odijevanja
2

Minimalistički stil daje vam mogućnost da kombiniranjem odjeće istaknete svoju osobnost. Važno je da jedan komad odjeće svaki put istaknete na drukčiji način, modnim dodacima i detaljima

Proljeće se polako budi, a nas između ostalog čeka i preslagivanje ormara. Mukotrpan posao, pogotovo ako se uzme u obzir to da, koliko god mi kukali da nemamo što odjenuti, ormar puca po šavovima. Skupljate li i vi robu kupujući na sniženjima, a kada trebate nešto odjenuti, stojite satima ispred ormara jer ne možete ništa uskladiti? Rješenje se krije u minimalističkom stilu odijevanja.

Minimalistički stil daje vam mogućnost da kombiniranjem odjeće istaknete svoju osobnost. Važno je da jedan komad odjeće svaki put istaknete na drukčiji način, modnim dodacima i detaljima. Upravo tako taj jedan komad dobit će svaki put drugo značenje, a vi jedan sasvim novi stil. 

Nema potrebe trošiti puno novca na majice, hlače, cipele... Važno je da od svakog komada imate po jedan kvalitetniji i nadogradite ga garderobom pristupačnijih cijena. Volite dizajnersku odjeću, ali smatrate da si je ne možete priuštiti? Razmislite ponovo. 

Koliko puta vam se dogodilo da tijekom godine u kupovini potrošite i do nekoliko tisuća kuna na komade koji brzo izlaze iz mode i nisu vječni. Nakon toga, ponovo morate potrošiti istu svotu novca i tako se vrtite u krug. Iako vam se čini da svaki put potrošite malo, s vremenom se ta svota skupi i prelazi i nekoliko tisuća kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uložite u kvalitetne dizajnerske „basic“ komade koje ćete moći nositi u svim prilikama i koji nikada ne izlaze iz mode. A ostatak garderobe upotpunite jeftinijim i zabavnim modnim dodacima. Tako ćete manje vremena provoditi u kupovini, vaša osobnost će doći do izražaja te ćete djelovati atraktivno i jedinstveno.

Ako ste ugledali lijepe dizajnerske hlače, košulju ili odijelo, ali smatrate da si ih ne možete priuštiti jer odmah morate dati veću svotu novca, mi imamo rješenje. Ne, ne trebate posuđivati od mame, bake i ostalih članova svoje obitelji. U Ferratum banci ćete taj isti dan dobiti brzi zajam, bez previše pitanja. Na vama je samo da požurite po taj predivni komad odjeće prije nego što ga kupi netko drugi umjesto vas.

Ferratum banka voli ispunjavati vaše želje i to radi diskretno i sa stilom. I ona je u trendu, njeguje minimalizam i to minimalnim kamatama, uz vaše minimalno potrošeno vrijeme te uz minimalnu papirologiju. No, voli naglasiti svoju osobnost, a to radi kroz vaša sretna lica. 

Na internetskim stranicama Ferratum banke ispunite online obrazac i zatražite brzinski kredit. Već nakon 15 minuta, novac može biti u vašim rukama i to samo uz osobnu iskaznicu! Odaberite svotu novca i rok otplate prema svojim željama i bezbrižno kupite taj komad odjeće.

Nakon što unesete sve svoje osobne podatke, Ferratum banci će trebati još samo preslika vaše osobne iskaznice i tekućeg računa. No, ne morate odlaziti u banku i gubiti dragocjeno vrijeme. 

Automatizirani sustavi Jumio i Instantor vam omogućuju da sve to obavite također putem Interneta. Na vašu elektroničku poštu nakon toga stiže ugovor o kreditu koji od vas zahtijeva i posljednji korak, a to je da ga, potpisanog i uz jamstvo kredita, vratite u Ferratum banku. I novac je vaš već taj isti dan. Zvuči jednostavno, kao i minimalistička pravila odijevanja uz koja ćete sigurno zablistati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince