Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Istraga traje. Prioritet nam je riješiti slučaj Laninog ubojstva'

Nisam detaljno upoznat s cijelom istragom. Naravno da će mi biti jedan od prioriteta da se riješi taj slučaj, zaključio je Grbavac nakon današnjeg imenovanja...

Foto: Klix.ba/Avaz
4 komentara

Nadam se da ću ispuniti očekivanja sugrađana, u biti siguran sam u to da će se svaki pošteni i dobronamjerni građanin županije osjećati sigurnim jer je policija bila, a bit će i još više jamac stabilnosti i sigurnosti naše županije, rekao je novi ministar unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije David Grbavac, a novinare je zanimalo što će se poduzeti sa slučajem Lane Bijedić, koja je ubijena prije više od dva mjeseca, a istraga još nije dala nikakvih rezultata.

- Nisam detaljno upoznat s cijelom istragom. Naravno da će mi biti jedan od prioriteta da se riješi taj slučaj - zaključio je Grbavac nakon današnjeg imenovanja.

TIJELO NAŠLI U RIJECI Čekaju nalaze i poručuju: Naći ćemo ubojicu Lane Bijedić (19)

On je imenovan umjesto dosadašnje ministra Zdravka Borasa koji je podnio ostavku nakon što ga je Općinski sud u Splitu nepravomoćno 26. studenog osudio uvjetno na godinu dana zatvora uz tri godine kušnje zbog kaznenog djela prijevare te će, ukoliko ova presuda postane pravomoćna, morati u roku od šest mjeseci uplatiti u državni proračun blizu 95.500 kuna, za koliko je oštetio Hrvatsku.

Borasa je optužnica teretila da je istodobno primao invalidsku mirovinu iz Hrvatske od veljače 2015. do kraja travnja 2016., iako na nju nije imao pravo jer je istodobno bio zaposlen kao ministar u MUP-u Zapadnohercegovačke županije.

Možda vas zanima i ovo:
Message