Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana (32) iz Osijeka leži u bolnici zbog pilula Yasmin?

Ivana je oboljela tri mjeseca nakon što je počela piti Yasmin. U nedjelju je prevezena u bolnicu, a svi liječnički nalazi upućuju na mogući tumor jetre

R.Anić
Foto: R.Anić
11 komentara

U Osječkoj bolnici navodno leži nova žrtva Yasmina. Ondje je hospitalizirana teško oboljela 32- godišnja Ivana Grgić, koja je prethodno pila Yasmin kontracepcijske pilule. Obitelj sumnja da su baš one razlog njezine bolesti, pa je suprug Željko u želji da upozori ostale žene u Hrvatskoj odlučio progovoriti o nesreći koja ih je zadesila. Njegovoj je supruzi Yasmin prepisao ginekolog, koji prije toga nije napravio nikakve pretrage.
- Nakon što je pila tri mjeseca te tablete počela je crvenjeti. Srce bi joj počelo jako lupati, procurila bi vaginalno i tako samo nekoliko minuta, ispričao je Željko.Tablete je mlada majka dvoje djece prestala uzimati, no zdravstveno stanje joj se nije poboljšalo. Prve liječničke prognoze navode kako je riječ o tumoru jetre. Jetrene probe i ultrazvuk, dužan je učiniti svaki liječnik prije no što propiše Yasmin. U posljednjih mjesec dana Ivana Grgić peti je slučaj koji se povezuje uz štetnost Yasmina. Do sada istraga nije pokrenuta, iako su se slučajevi pojavili u Slovenij i Australiji.
- Ne znam, jednostavno su me te tablete ubile u pojam. Djeci ne smijem ni reći. Pijem tablete za živce što nikada nisam činio, dođem kući s djecom i nadam se samo da neće bit najgore, kazao je za Novu TV Željko, koji u ponedjeljak treba saznati što stoji u novim nalazima koje treba dobiti njegova supruga.

Možda vas zanima i ovo:
Message