Obavijesti

News

Komentari 174

Lovrića priveli zbog poslova s Cibonom? 'Sve je to limunada'

Lovrića priveli zbog poslova s Cibonom? 'Sve je to limunada'
17

Saznajemo da su već ranije istražitelji iznosili dokumentaciju vezanu za poslovanje Cibone i Grada. Sporni su poslovni prostori koje je Grad uzeo na ime dugovanja

VIDEO

Istražitelji PN USKOK-a jutros su pokucali na vrata pročelnika Gradskog ureda za odgoj, obrazovanje i sport, Ivice Lovrića.

Nakon pretresa stana u Sesvetama djelatnici PNUSKOK-a su Lovrića priveli na ispitivanje . Na pretresu stana bio je i odvjetnik Krešimir Krsnik no nije htio reći je li on Lovrićev odvjetnik i što se događalo tijekom pretresa.

Pokretanje videa...

Ines Madunić/24sata VIDEO

Na pitanje zašto Lovrića privode, Krsnik je kratko rekao: 'To vam je sve limunada.'

Pretražili su i Lovrićev ured u Ilici.

Pokretanje videa...

Ines Madunić/24sata VIDEO

Policija je navodno upala i u KK Cibona, javlja Večernji list.

Istražuju transfer Darija Šarića?

Kako neslužbeno doznajemo, u fokusu istražitelja je ipak transfer mladog košarkaša Darija Šarića u Cibonu . Prije više od dvije godine, Klemm Security Josipa Klemma je posudio klubu 4,1 milijun kuna Ciboni da plati odštetu KK Zagreb za prelazak Šarića .

- Že lio sam pomoći u ostvarenju jednog dječačkog sn a - izjavio je tada Josip Klemm. Klemm je jedan od organizatora prosvjeda ispred Minsitarstva branitelja i glasni predstavnik braniteljskih udruga. Još početkom godine se počeo istraživati transfer i Klemm je bio na ispitivanju u PNUSKOK-u. Klemm je uhićen, ali je kasnije pušten na slobodu. Zasad su se istražitelji fokusirali jedino na Lovrića koji je presjedao KK Cibonom.

Istražuju poslovanje Cibone i Grada

Saznajemo da su već ranije istražitelji danima iznosili dokumentaciju vezanu za poslovanje Cibone i Grada . Sporni su poslovni prostori koje je Grad preuzeo na ime dugovanja. Također i kako je Cibona prije sanacija nabila čak 100 milijuna kuna dugova.

- Pozvao sam DORH da istraži kako je nastao taj dug - rekao je predsjednik Skupštine Darinko Kosor prije par mjeseci. On je bio u stalnom sukobu s Ivicom Lovrićem.

Da su istražitelji zainteresirani za Cibonu potvrdio nam je i jedan visoki gradski dužnosnik iz Bandićeve uprave. Po njemu, neće naći ništa sporno.

- To je još jedan pucanj u prazno - rekao nam je.

Blizak s Bandićem

Ivica Lovrić jedan je od najbližih suradnika Milana Bandića i kada je gradonač elnik pritvoren, samo ga je on prvi tjedan posjećivao. Bio je veza prema svim ostalim suradnicima gradonačelnika. Također, vodio je gradonačelničku kampanju Bandića prošle godine.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca