Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Ivica Todorić podnio je novu prijavu protiv Ante Ramljaka

Todorić je već podnio dvije kaznene prijave, jednu u studenom 2017. i drugu početkom veljače ove godine. U novoj prijavi tvrdi da se u financijskom izvješću Pwc-a manipuliralo i krivotvorilo

Agrokor’s owner Ivica Todoric, leaves Westminster Magistrates Court in London
Foto: SIMON DAWSON
34 komentara

Ivica Todorić podnio novu kaznenu prijavu protiv Ante Ramljaka, potvrdila je za Novu TV Jadranka Sloković, Todorićeva odvjetnica. 

Todorić u prijavi tvrdi da se u financijskom izvješću kojeg je za privremenu upravu Agrokora napravila tvrtka PricewaterhouseCoopers (Pwc) manipuliralo i krivotvorilo. 

Todorić je već podnio dvije kaznene prijave, jednu u studenom 2017. i drugu početkom veljače ove godine. 

U studenom je podnio kaznenu prijavu protiv "odgovornih u izvanrednoj upravi Agrokora". 

- Zbog nevjerojatnih, potpuno vidljivih, kriminalnih aktivnosti koje provodi izvanredna uprava Agrokora, podnio sam kaznenu prijavu protiv odgovornih. Potezi izvanredne uprave, koje odobrava Vlada, kao rezultat imaju pogodovanje odabranima i zastrašujuće urušavanje vrijednosti tvrtki iz koncerna čemu svjedoče i burzovni rezultati trgovanja dionicama Agrokorovih tvrtki koje, očito, treba uništiti kako bi se prodale u bescjenje - napisao je tada Todorić u objavi na svom blogu uz koju je objavio sadržaj prijave.


 

Tema: Akcija Agrokor

Možda vas zanima i ovo:
Message