Obavijesti

News

Komentari 0

Ivo Žinić HDZ-ov kandidat za sisačko-moslavačkog župana

Ivo Žinić HDZ-ov kandidat za sisačko-moslavačkog župana
1

U Sisačko-moslavačkoj županiji HDZ će ponovno kandidirati Ivu Žinića za župana te ističu kako se nadaju da će biti ponovno izabran. Franju Šabana kandidiraju za gradonačelnika Siska

VIDEO

U Sisačko-moslavačkoj županiji HDZ će ponovno kandidirati Ivu Žinića za župana te ističu kako se nadaju da će biti ponovno izabran, a uspješne rezultate na predstojećim lokalnim izborima stranka očekuje i u drugim gradovima i općinama u toj županiji.

Rečeno je to na motivacijskom skupu sisačke Gradske organizacije HDZ-a u utorak kojoj je nazočio i glavni tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Za koordinatora sisačke Gradske organizacije imenovan je Goran Marić jer HDZ želi konsolidirati stranku u Sisku nakon promjena u sisačkoj organizaciji i ostavki predsjednika Željka Krapljana i većine članova Gradskog odbora. 

Odlučili smo informirati članstvo o promjenama, o planovima za kampanju i porazgovarati s kandidatima. Vjerujem da ćemo u Sisku isto tako ostvariti pobjednički rezultat. U sisačkoj organizaciji je bilo određenih problema i gospodin Krapljan je sam odlučio povući se. Županijski odbor je upravo prije motivacijskog skupa donio odluku da se formira povjerenstvo s ministrom Goranom Marićem na čelu. Želimo ojačati zajedništvo među članovima, kako bismo u Sisku ostvarili pobjednički rezultat, rekao je Jandroković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članstvu stranke predstavio se i kandidat za sisačkog gradonačelnika Franjo Šaban te rekao da kroz kampanju namjerava pridobiti potporu i drugih građana, a ne samo stranačkog biračkog tijela. Najavio je kako će Sisku ponuditi drukčiju politiku i novu razvojnu šansu.

Koordinator GO HDZ-a grada Siska Goran Marić, koji je u šestoj izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima predvodio izbornu listu HDZ-a, potvrdio je kako će se Gradski odbor konstituirati neposredno nakon lokalnih izbora.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...