Obavijesti

News

Komentari 26

Iz HDZ-a otišao i predsjednik Mladeži Vukovarsko-srijemske županije: 'Moja priča završava'

Iz HDZ-a otišao i predsjednik Mladeži Vukovarsko-srijemske županije: 'Moja priča završava'

Predsjednik Mladeži županijske organizacije Slavko Grgić podnio je neopozivu ostavku na svoju funkciju i odlučio kao nezavisni kandidat krenuti u utrku za gradonačelnika Grada Otoka

Nastavljaju se osipanja u lokalnim organizacijama HDZ-a. Nakon vijesti o napuštanju stranke i ostavkama u Županji, Puli i Trilju, danas se pojavio i novi problem u vukovarsko-srijemskom HDZ-u. 

Predsjednik Mladeži županijske organizacije Slavko Grgić podnio je neopozivu ostavku na svoju funkciju i odlučio kao nezavisni kandidat krenuti u utrku za gradonačelnika Grada Otoka. 

Novi udarac za HDZ: Napustio ih je i gradonačelnik Trilja Šipić
Novi udarac za HDZ: Napustio ih je i gradonačelnik Trilja Šipić

Kako javlja 023portal, Grgićev potez je samo nastavak postojeće stranačke krize u Vukovarsko-srijemskoj županiji te je vezan uz činjenicu da podržava aktualnog zamjenika župana Josipa Dabru, koji je također odlučio napustiti HDZ i krenuti u bitku za župana te županije. 

Grgićevo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

- Nakon zapravo i ne tako dugog razmišljanja, slušajući vlastita uvjerenja, usađene ideale, sve ono što me čini kakvim jesam, odlučio sam da je vrijeme za korjenite promjene.

Oni koji me poznaju mogli su u više navrata čuti da onog trena kada osjetim da ne mogu pronaći motiv, kada shvatim da ne mogu mijenjati stvari u smjeru općeg interesa i dobra, da tu moja priča završava.

Stoga, ovim činom, moja borba unutar Hrvatske demokratske zajednice završava te podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i na mjesto člana Predsjedništva Mladeži.

Vućemilović: 'Osipanje HDZ-ovaca u Slavoniji je očekivano'
Vućemilović: 'Osipanje HDZ-ovaca u Slavoniji je očekivano'

Svoj rad nikad nisam temeljio na kritiziranju drugih te ću svoju borbu nastaviti za sve koji žele stati uz mene kao jednaki, kako bismo zajedno kreirali vlastitu budućnost zasnovanu na činjenicama, bez populizma i jeftinih floskula.

Dokazat ćemo da mladi mogu, znaju i spremni su preuzeti odgovornost, uz mudrosti i savjete starijih i iskusnijih.

Također, uz podršku mnogih mještana Otoka i Komletinaca, najavljujem kandidaturu za gradonačelnika Grada Otoka, a svoju potporu u utrci za župana Vukovarsko-srijemskog dajem kandidatu Josipu Dabri. Dostojanstvo čovjeka sastoji se od njegovog izbora, a izbor je na svakome od nas - napisao je Grgić na svom Facebook profilu.